Sommargäster

Olle (den vita) och Blanko (den bruna) som ägs utav Malin och Annica Lindberg står som sagt hos mig nu i sommar med Baltazar. Dom verkar trivas ihop och jag tror att detta blir bra. 

Liten uppdatering

Det var längesen jag skrev någonting på den här bloggen men jag fick för mig att göra en liten uppdatering nu! Kári fyller 28 år idag, så grattis till min älskling! Det betyder alltså att vi är inne på 8onde året tillsammans. ♥
Sessan går på sommarbete med ett annat sto som har fölat, och Sessans föl kommer om ca en månad. Kan knappt väntaaaa!!! Det kommer bli så kul :') 
Här är det andra stoets föl, hur söt är hon inte?:'D
Och en bild på födelsedagsbarnet<3

Hoppträning 9/6



Igårkväll var det hoppträning på SURF för Rebecka igen och vi var bara två ekipage. Baltazar och jag värmde upp ute men blev inomhus då alla hinder ute var upptagna. Vi travhoppade lite först på krysset som ni ser i filmen, gick vidare på lite studs och även en kombination. Blev en bana med alla hinder i slutet som vanligt! Han skötte sig så himla bra och vi hoppade 1.10 i slutet. DUKTIG HÄST! Det är sista hoppningen nästa söndag innan sommaruppehåll, förhoppningsvis kan vi åka då med. 

Älskling, du skulle ha fyllt 22 år idag



Har tänkt på dig idag och saknat dig extra mycket. Älskade häst, önskar du vore här. ♥ 
RSS 2.0