Januari

Lite har väl hänt på sista tiden som jag kan skriva om. 

Baltazar fick vila några dagar i helgen eftersom jag fick värsta förkylningen, hostan och halsont. Därefter har jag ridit först en härlig sväng i nysnön runt nolot när jag kom hem tidigt från skolan en dag och då fick han trava av sig lite, även någon liten galopp. Det var uppskattat! 

Dagen därpå, alltså igår, så följdes jag och Jennifer ut med Balte och Nero. Vi red över isen på sjön, hela vägen bort till yttersjö. Min häst var oerhört taggad och i början fick jag nästan bara låta honom gå på och göra av sig med lite energi innan han kunde fokusera mer på mig. Vi lät dom galoppera en bra bit, i bra fart och oj vad nöjda dom blev. Ett riktigt konditionspass blev det igår och jag kan tänka mig att alla fyra sov gott sen. 

I helgen kanske Jennifer fara till Fjällen och isånafall ska jag hjälpa till med hennes två pållar. Nero kan ju vara lite krånglig men det ska nog gå bra, fick prova ta in honom igår och hon gick igenom det viktiga så det ska ordna sig tror jag. :) 

 

Gott nytt år

Gott nytt år! 

2014 har anlänt och mycket kul kommer att hinna hända innan det är över. Baltazar är världens finaste häst och jag ser fram emot ännu ett år med honom som min! Det är först nu vi får snö, i januari, och det firade vi med att rida ut en sväng i skogen. Balte var övertaggad och lite fånig (inte bra dag att rida barbacka) men det gick bra. Han fick göra sig av med den värsta energin och sedan skrittade en nöjd häst hem till stallet. 

Mina föräldrar är så otroliga som ställer upp på mig och Balte som dom gör och har gjort alla år vi har haft egna hästar. Nu har vi betalat medlemskap och anläggningsavgifterna på surf för hela året och jag har äntligen anmält mig till en gröntkort-kurs som är nu i början på året. Verkar som att det här kan bli ett himla bra hästår, eller vad tror ni? Bortsett från det så fyller jag också 18 år det här året så lär bli en del körkortsbestyr och sånt också. Herre, vad tiden går fort. 
 

 
 
 
RSS 2.0