Mindre bra träning

Träningen igår var väl inte direkt lyckad. Delvis var det bra men två gånger blev det tvärnit och jag föll faktiskt av! Längesen det hände senast! Gick bra båda gångerna, lite öm i kroppen idag bara. Var egentligen inte Baltazars fel, det var en kombination där vi kom in fel på första hindret och då blev det alldeles för långt avstånd till nästa hindret så det gick bara inte och sen blev det stopp. Två gånger på raken. Men vi bet ihop och provade igen och så gick det till sist! Mycket klappar och beröm❤️

Vi hoppade en trippelbarr som såg livsfarlig ut men som vi klarade finfint så fick lite självförtroende-boost trots två kullebyttor. 

Det blir nog vila idag. Har ridit honom 5 dagar på raken så en vilodag skadar absolut inte. 


Häst och hund



Idag slog jag två flugor i en smäll när jag red baltazar barbacka och lät ninja följa med i koppel! Det var första gången och båda var jätteduktiga och nöjda med att gå sida vid sida. 👏 Kul! Det ska absolut göras om. 

Annars red jag B 5 ggr förra veckan. Han var lite loj i lördags men kändes pigg och glad idag så det var nog bara något tillfälligt. Skönt. Hoppträning väntar på onsdag och med tanke på hur trevlig han har varit så är jag jättetaggad och ser fram emot det ännu denna vecka. 

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen byta till vinterdäck på bilen.. Börjar bli kyligt ute nu. 😁🍁☕️🐴

Vecka numero 42


Suddig bild från träningen förra veckan. Han är så söt min lilla häst. 

Igår och i förrgår fick det bli pass på ridbanan. Det börjar bli kallt ute så är snart dags att sladda och sluta rida där, vill liksom passa på. Han har skött sig fint så är nöjd och glad med honom. Hade en bråkig ridtur förra torsdagen och därför har jag verkligen behövt två bra ridpass efter det! 

Ikväll blir det nog en lugn tur/promenad och imorgon är det hoppträning på schemat. Ska försöka ta mig till att köpa lite spånpellets efter jobbet också. 
Hare hej! 

Onsdagens träning

Hej på er. 
Egentligen borde jag skaffa en egen, ny hästblogg då det är den enda bloggen jag använder och då min kompanjon Amanda slutade skriva för ett århundrande sedan. Ids bara inte, tycker egentligen inte längre att det är roligt att pyssla på med design osv, skriver bara för min egen skull och låter den vara offentlig ifall någon har lust att läsa. 

Jag och Baltazar hade träning i onsdags igen och han skötte sig kanon. De två sista träningarna har verkligen varit över förväntan och han ger sitt allt hela träningarna. Så nöjd och glad över min fina duktiga häst! 

Är väldigt kul ibland att tänka tillbaka eller att se gamla klipp. Ibland känns det som att man inte utvecklas och att saker och ting står still men om man ser tillbaka så inser man hur mycket som har hänt under dessa år som jag och Baltazar har varit tillsammans. 

Tänkte dela med mig av ett klipp från träningen!

19 år

Allt flyter på nu. Hästen är pigg och glad, veckans hoppträning gick så otroligt bra och nya skor har han också fått. Lånade hem en hoppsadel som inte passade så bra som jag hoppats men tills vidare funkar väl den jag har! 

Ikväll blev det en lugn skrittsväng genom byn men det passade bra då han fått sig två fartfyllda turer fre och lör! 

Imorgon fyller jag 19 år. Känns skönt att bli ett år äldre. 👍


RSS 2.0