Grönt kort

Snodde denna bild av Signe på henne och min pålle. Är dom inte goa båda två?

Igår var det lördag så jag for hem tidigt från Oliver för att rida i dagsljuset. Det snöade och var därför perfekt underlag ute i skogen så jag for ut med Balte en sväng runt nolot med ganska bra tempo hela turen. Han fick galoppera av sig lite och han var väldigt harmonisk måste jag säga. Är nog för att jag har ridit honom så pass bra dom senaste två veckorna åtminstone så han är nöjd och glad att rida! Han blev nästan lite för taggad på hemvägen haha, jag lät honom öka ganska ordentligt i en uppförsbacke och det blev nog nästan lite för roligt;)

Ikväll var det verkligen skitväder. Regn och blåst. Hästarnas täcken var alldeles isiga när vi tog in dom och i svansarna hängde det stora isklumpar. Haha, stackarna. Jag och Jennifer for ut en sväng med Corso och B så dom fick röra sig ändå. Duktiga killar som traskar på i mörka skogen en sån här kväll utan att tveka ens. 

Imorgon är det sista kurstillfället på SURF för grönt kort och då ska jag alltså skriva provet. Är lite nervös men känns inte så farligt, tror nog jag ska lyckas skriva mig till godkänt! Har suttit och pluggat lite idag. 
RSS 2.0