charlotte~sthlm horse show

BOKAT!
Blir att fara till sthlm horse show i vinter, det kommer bli stört roligt! 
Kommer bland annat se fyrspann, islandshästarna, hoppning, dressyr, kür och barbackahoppningen. 
Någon annan som ska dit? :D

amanda~bilder

charlotte~sommarjobb

Tjena!
Har sommarjobb nu eller vad man ska kalla det, därför är jag borta mycket nu sista tiden av sommarlovet och då går mindre tid till bloggen helt enkelt. Min övriga tid går till sömn, hästar och vänner så jag försöker hinna med bloggen också. Amanda är jätteduktig på att blogga nu tycker jag:D
 
Baltazar vilade idag, igen.. Måste se till att rida honom innan jag far imorgon då jag kommer hem på kvällen men det borde gå att klämma in! Planerar att fara med honom till Amanda och hoppa någon dag:D


 
 

amanda~lillebror har fotat

Prinsessa fick träffa Fengur (hingsten) vid halv fyra för vi skulle kolla om hon var brunstig, men inte det! Dock såg man lite skillnad, så brunsten kan vara på gång ändå.
Min lillebror följde med till stallet efter middagen och fotade oss, så nu har jag fräscha bilder som kommer komma upp på bloggen, en del ikväll och sen mer så småningom! Fast han är ju inte proffsfotograf direkt så vänta er inga underverk ;)

Slumpad bild från idag, kommer mer!

amanda~sessan i nya hagen

Sessan i nya hagen hos Linnéa, hon står dock där bara tillfälligt!

Jag och min lillebror tog moppen dit med sadeln och alla grejer idag, hälsade lite på Sessan också och satte på henne flughuva och gav lite godsaker!
Hon är en riktig suris mot dom andra tjejerna och visar verkligen vem som bestämmer, haha. Tur hon är söt iallafall!
Hon har blivit jättemörk i färgen, och det är inte för att det har regnat utan hon var det redan igår. Ni kanske ser på bilderna? Har ingen aning vad det kan bero på...
 

charlotte~regn och rådjur





Gammal bild från i vintras - våran andra dressyrträning

Tja!
Drog mig upp ur sängen halv 12 och kom ut i regnet vid 13. Det regnade egentligen inte så mycket men nog för att bli väldigt blöt innan jag var tillbaka hemma igen! Hur som helst, red barbacka i kanske 40 minuter och vi träffade på två rådjur ute i skogen! Det var mysigt och Baltazar reagerade knappt, han tittade på  dom lite men sen gick vi vidare. Han gick fint idag faktiskt, framåt men fokuserad. Sista traven var grym och vi fick till en galopp som kändes jättebra också  så är väldigt nöjd med honom idag!

amanda~hööks höst/vinter katalog




Ja nu har Hööks höst/vinter katalog kommit ut och är det bara jag som får typ panik av det? Det betyder alltså att sommaren börjar gå mot sitt slut och att skolan startar om mindre än en månad...
Sommarloven går alldeleees för fort och man hinner aldrig med allt man vill göra!
Jaja, Hööks har som vanligt jättefina grejer till bra priser så checka in nya katalogen här: http://np.netpublicator.com/?id=n58848390

amanda~tältat

Hann tyvärr inte blogga igår om ridturen med Idefix, Kári och Sessan eftersom jag fick väldigt bråttom när jag kom hem med att packa i ordning alla saker för att tälta med fina vänner!
Men kan berätta lite snabbt nu, det var som sagt inte det lättaste jag gjort och kanske inte heller det smartaste haha...
Hade ju väldigt ont i armen eftersom jag hade sovit jättekonstigt, har fortfarande ont:/ Men jag tycker ändå det gick hyfsat bra och det är en smart grej att göra då man har lite ont om tid men alla djuren behöver motion!

 
Idag så vaknade jag upp i ett tält med Amanda och Anna, vi var egentligen runt 10 stycken som skulle tälta men alla banga utom vi... 
Vi har bland annat grillat panpizza och simmat över hela sjön, inte illa.
For hem nån gång vid 4-5 och gick till Linnéa med Prinsessa vid 7, vi kollade om hon var brunstig och så men nepp... Tråkigt! Men nu står hon med Linnéas ston för att då kan brunsten komma igång då stona liksom triggar igång varandra.
Får hoppas hon blir brunstig nu då:) Lite tråkigt att ha henne så långt bort (inte långt alls egentligen) men jag får klara mig! 

 

charlotte~ stan, nydala, ridning

Idag var jag i stan på morgonen, sen for vi till Nydala och såg fotboll (det är Umeå fotbollsfestival) och sen for vi ner till mormor och morfar på middag.

Jag tog fyrhjulingen bort till hästarna efter maten och red Baltazar barbacka på åkern, värmde upp ordentligt i skritt och sedan travade i en 8 och på volt ett tag. Som avslutning red jag ut honom på stor volt i högre gräs där vi jobbade med galoppen en stund som blev mjuk och fin efter några varv! Dutti häst:)  Joggade och skrittade sedan av honom och nu är jag tillbaka hos mormor och morfar!

amanda~alla tre

Var ute med idefix kári och sessan på samma gång igår, det var inte de lättaste jag har gjort kan jag bara säga... Särskilt när man har så sjukt ont i armen så man inte kan lyfta den. Berättar mer om det senare, är på bettnessand just nu!

kaos

Vill bara informera er om att jag kommer fixa och trixa med bloggdesignen ikväll så bli inte förvånade om bloggen är kaos ett tag!


amanda~inte brunstig idag heller

Tyvärr så var Prinsessa inte brunstig idag heller, dock såg man ändå lite skillnad från förra gången i att hon lyfte lite på svansen idag, så man får hoppas att hon inte tar allt för lång tid på sig innan hon vill!
Vi ska nu prova varannan dag, alltså kollar vi igen på söndag.
 
Vi ska snart äta tacos och efter det hade jag tänkt fara ut och rida, kanske vid 6-7 tiden:) 
Hästarna står i stallet just nu eftersom det var så grymt mycket broms ute mitt på dagen så vi bestämde oss för att ta in dom, så då är det lättare för mig när jag ska rida också, behöver inte ta moppen med sadeln och allt!:D 
Bjuder på en bild på världens finaste kille!
 
 
 
 

charlotte~27 juli


gick inte att ladda upp nån bild alls förutom den här? knäppa dator

Igår såg jag och 9 andra vänner batman på bio och måste säga att det var en sjukt bra film, se den!
Baltazar fick en vilodag igår då jag var med signe hela dagen lång men det var han värd. Planen är att rida senare ikväll då det är mindre insekter och inte lika varmt! Körde nyss dit med fyrhjulingen och gav dom nytt vatten, rengjorde Nökkvis ögon som runnit och sprayade på flugspray. Fotade också med nya objektivet men blir mer och mer säker på att jag inte kan behålla det tyvärr! Måste ha autofokus för att kunna fota hästarna i rörelse osv. 

Så om någon är intresserad av ett riktigt fint Sigma 70-300mm objektiv som är i bra skick men som då inte har autofokus (säljer det för ungefär 700:-) så hör av er till mig! 


amanda~rec 3

Idag har jag hunnit med att sova lääänge, sola, fara ner till hästarna och bjuda på morötter, vara med fina vänner och se rec 3 & project x.
 
Har tyvärr inte hunnit rida som jag hade tänkt eftersom jag planerar uselt och är världens största tidsoptimist! Så det var ju lite tråkigt, men har ju gjort mycket annat roligt så de får jag leva med:)

Imorgon är tanken att vi ska vara hos Linnéa strax efter två med Sessan och kolla om hon eventuellt är brunstig och isåfall betäcka, håller verkligen tummarna för att hon är det!
 

amanda~mysig barbackatur

Skolan börjar om mindre än en månad, sommaren går aaaalldeles för fort :( Jag minns förr då man nästan längtade lite till skolan i slutet av sommaren, så är det verkligen inte nu. Vill ha sommarlov förevigt!
Men nu gäller det att ta vara på de sista dagarna, och inte bara sitta hemma och ha tråkigt som jag gör idag.
 
For iallafall ut på en mysig barbackatur nu på kvällen, gick himla bra och Sessan var verkligen pigg idag! Ovanligt då.. haha.
 
Världens bästa häst♥

charlotte~linnea och jago



Här är två bilder jag testade fota innan jag for ut, med mitt nya objektiv. Vet inte än om jag ska behålla det faktiskt, det visade sig att det inte har autofokus. Därför blir det ju svårt att fota hästar om man ska ställa in skärpan hela tiden.. 

Red ut med Linnea idag, hon ringde igår och frågade. Vi red li-vägen och allt gick bra. Jag kände mig däremot trött så jag krävde väl inte så mycket av honom egentligen. Linnea och jag bytte faktiskt häst en kortis då hon behövde känna på en pigg häst och inte en segpropp som Jago, han blev däremot piggare när jag fick sitta upp och driva fram honom lite. 

Det var däremot en jordhög som Baltazar vägrade gå förbi? Han backade och blev heelt konstig men sen tillslut hoppade jag av och ledde honom förbi och då gav han sig. Tönthästen min!

Ska vara med Signe ikväll, kanske in till stan och se sommaren i city och imorgon ska jag och massa vänner gå och se batman på bio! Därför kan uppdateringen vara sämre idag och imorgon men ni klarar er nog:)



amanda~betäckning

Hej! Idag skulle vi försöka betäcka Sessan, men hon var inte brunstig idag så hon var inte lika sugen som hingsten haha, men vi ska försöka igen på fredag. Så då får vi hoppas att hon vill då!


Tänk att ha en sån här liten underbar plutt, kan titta på den här videon om och om igen, så söt!:D

charlotte~sadel


första träningen för elisabeth andersson hösten 2011

Idag var jag inte lika lat som jag brukar så jag tog med mig sadeln bort till hästarna. Bromsar och flugor öööverallt, oj så jobbiga dom ääär. Gjorde det jag kunde för att hjälpa hästarna med det och sen for jag ut med Baltazar en sväng. Red upp på en liten krokig stig som leder till li-vägen där jag red in en bit och sedan red jag förbi huset på hemvägen.

Han var framåt idag både på hem och bortvägen och galopperna idag gick mycket bättre än vad de gjorde häromdagen! Tänkte på det min dressyrtränare sagt, att driva med rumpa, långa ben och inte tjata och då gick det genast bättre :) 


charlotte~nytt objektiv


Igår var jag med Signe, Magnus, Axel och Edvin och det var roligt som vanligt!

Sov hos Signe inatt och kom hem vid 12, solat så gott det går då solen gömmer sig bakom molnen hela tiden och har tänkt att rida Baltazar nu. Ska nog rykta igenom skruttnökkvi också, det kan behövas haha!

Ikväll hämtar jag mitt nya objektiv så det blir roligare att fota/lägga upp bilder på bloggen sen:D
 

charlotte~ingen ridning idag

Baltazar vilar idag, drar in till stan vid 3 för att spendera dagen/kvällen med signe och andra härliga människor! Därför ingen uppdatering från min sida idag!

 

charlotte~longera


Förlåt för det stora bildinlägget ni fick på Garpur, det finns så mycket bilder på honom så jag kunde inte välja några få! Fina hästen, saknar honom massvis men livet går vidare och jag får fokusera på Baltazar och Nökkvi en sån här dag när jag känner mig lite tom. Kan ändå inte låta bli att tänka på Otöya som också hände för precis ett år sedan, sörjer med alla drabbade!

Imorse regnade det men nu är solen framme så jag ska fara iväg och longera Baltazar har jag tänkt! Både han och jag behöver lite variation och jag känner mig lite för trött för att rida så det blir bra:)

Och Grattis till mina föräldrar som har sin 23 åriga bröllopsdag idag!♥


charlotte~ett helt år utan dig älskling









charlotte~failbilder


Japp, här har ni en hel del bilder från idag på mig och min knäppa häst! Lite väl taggad kanske?;)

charlotte~filmsnutt från idag

 

charlotte~hopphästen!


charlotte~hoppningen

Idag gick hoppningen först sådär, han var riktigt taggad när vi började småhoppa och galoppen gick inte bra alls först men efter ett tag så kom vi in i det och galoppen blev mycket mjukare. Han hoppar ju alltid fint men när han lugnade ner sig blev det ju så mycket bättre! :D
 
Vi hoppade först två hinder på en sträcka där vi jobbade med galoppsprången emellan. Sen hoppade vi en liten kombination med ett litet kors framför en oxer där jag travade fram, ett galoppsprång emellan och oxern då. Fina fina fina fina häst. Åh vad han är bäst. Som högst hoppade vi kanske 70 cm idag, kanske inte så högt men det räckte bra idag då vi inte har hoppat på länge!

Stor fet bildbomb kommer senare tack vare världens bästa lillasyster:D:D

mina fulisar♥ 

charlotte~blir hoppning idag


Charlotte här! 
Klockan är 20 över 11 och jag drog mig just upp från sängen. Först var det tänkt att vi skulle träffas på SURF vid ett men nu ändrades det till halv 3 då mamma råkade ta fel bil till jobbet haha. Men det går ju bra ändå! 

Blir roligt att hoppa med honom idag, var längesen nu och han älskar det ju verkligen! Solen lyser och det är bra men jag hoppas på att det inte är för varmt, det vore jobbigt för hästarna. 

Amanda skulle egentligen följa med och fota vilket jag tyckte var superrr men hon skrev inatt att hon inte kommer kunna följa med, varför vet jag inte. Mamma kanske kan fota men det blir ju inte samma sak.. + att jag inte har nåt bra objektiv än. (Mitt nya kommer på söndag!) 

Så, ska äta och göra i ordning hästen osv. Ha en bra dag allesammans! 
Och kommentera era bloggadresser så att jag kan kika´in på din blogg med:)


amanda~mys

Bäst hästen va idag ❤

charlotte~hagbilder

charlotte~åker

Red denna snygging barbacka på en åker idag. Han var pigg och framåt vilket gjorde allt mycket roligare!
Tränade såklart på formen men också på att flytta honom för skänkeln åt både vänster och höger lite smått, lite skänkelvikningar. Gick väl rätt bra ändå, förutom att rumpan och bakbenen inte hänger med riktigt! Red i kanske 40 min och sen for jag hem och duschade. Ska in till stan nu en sväng!

Imorgon blir det hoppning på surf!

 

charlotte~ älsklingar





amanda~picknick

Hej! Sitter nu utanför hästarnas hage och har lite picknick med Matilda, myyyys! Fast hata myggor :(

amanda~<3

Har inget roligt att blogga om då jag inte har gjort någonting intressant direkt idag, for en sväng till Gräsmyr med Matilda och köpte lite gott, tänkte också fara och bada men sen började det spöregna och åska och allt så vi drog hem.
Men eftersom jag inte har nåt att blogga om så tänkte jag bjuda på lite bilder istället:D
Det får räcka, är ju hos Matilda nu så här funkar det att ladda upp bilder jättefort! Får gå hit varje dag för att blogga;)

charlotte~grattis alexandra!


Min storasyster Alexandra fyller hela 18 år idag, så ett stort grattis till henne!
Kanske att jag rider lite barbacka på volt senare, men alla ni som bor i Umeå vet ju vilket väder vi har haft den här dagen..  oj oj oj säger jag bara.

Först var det sol och fint, men från ingenstans kom ösregnet, hagel stora som snöbollar som gjorde marken vit och såklart åska och dunder. Vad i hela friden? Trots vädret tog jag fyrhjulingen bort till hästarna för att se att de levde och de gjorde dom. Helt lugna. När jag kom hem var jag däremot helt dyngsur. 
Nu är det lugnt iallafall så vi ser väl, han fick ju vila igår!

Hej så länge!

amanda~fina killen

Två bilder jag tog idag, inte alls bra kvalla då jag var tvungen att sänka den till det lägsta för att ens få upp bilderna här... :(
Bromsarna (ni vet insekterna) är hemska just nu och jag kunde knappt va ute med hästarna i typ fem minuter innan jag blev galen! Så synd om hästarna som måste stå ut med dem hela tiden.

amanda~ETT ÅR

GRATTIS BLOGGEN ETT ÅR!

Förstår helt ärligt inte hur vi har kunnat hålla den vid liv såpass länge, det är något jag aldrig har lyckats med förut! Och jag vet mycket väl att det inte riktigt är min förtjänst, jag har kanske inte gjort mitt allra bästa alla gånger och har inte alltid haft blogglusten på topp, men tack vare Charlotte så har bloggen ändå fortsatts hålla igång!
Nu på sista tiden har vi båda varit borta mycket så det är därför vi inte har bloggat men nu är vi hemma och ska göra vårt bästa för att blogga så mycket som möjligt:) Iallafall jag haha!


Vi firade ettårsdagen med kladdkaka och cola, inte dåligt! Vädret är på topp och det har varit lite väl varmt för ridning idag men rider nog lite senare ikväll.


 
 
Såhär mysigt hade vi det idag. 
 

charlotte~sovit hos amanda

Både igår och idag har det varit jättevarmt och soligt, skönt men drygt för hästarna blir nästan uppätna av alla bromsar och äckliga insekter. stackarna:(  Som jag skrev sov jag hos amanda inatt, men innan jag for dit igår så red Alexandra (min storasyster) och hennes kompis Ida på Baltazar och jag hjälpte dom då. Båda är nybörjare men baltazar skötte sig hur bra som helst även när dom skrek till och studsade runt, fina häst. 

Hos amanda red också några barn så jag ledde runt Sessan och Amanda Kári. Får se om jag rider idag, det är ju så varmt men ikväll kanske jag tar en sväng barbacka. 

På lördag ska jag och Baltazar följa Malin och hennes häst Olle till SURF och hoppa på utebanan! Amanda kommer följa med som fotograf då, blir roligt:D

 
 

charlotte~ 365 dagar

ETT ÅR har gått sen vi skapade den här bloggen! 
Att amanda och jag har hållt umeryttarna vid liv så länge tycker jag är otroligt då vi båda har haft bloggar tidigare som vi tröttnade på direkt. Sov hos henne inatt och imorse gjorde vi kladdkaka och firade, ni kanske får se senare eftersom amanda fotade kalaset haha!

För ett år sedan hade jag inte Baltazar, jag hade Garpur och Nökkvi hemma men Garpur var sjuk i fång då. Mycket har hunnit hända både i hästväg och utöver det. Amanda är världens bästaste vän och vi har världens bästaste hästar, livet ägeeer. 
Grattis till oss:D




amanda~bäst

En bild från igår!♥

amanda~dumma internet


Hej! 
Anledningen till att jag inte har bloggat på skitlänge är att jag har varit bortrest samt att vårat internet har varit sämst.
Pappa köpte en ny router idag för att vi trodde problemet skulle lösa sig men tråkigt nog så verkar det inte ha gjort det:(
Kanske en liten förbättring eftersom jag lyckas ladda upp bilder nu men det går fortfarande väldigt segt!
Men ska försöka hålla bloggen vid liv ändå, kanske att det kommer gå lite bättre nu när det iallafall går att lägga upp bilder, förut var det typ omöjligt.
Svårt att uppdatera nu också när blogg.se appen inte funkar, iallafall inte för mig!

 
Var ju iallafall iväg till Stöcksjö/Röbäck idag och badade och allt vad vi hittade på, det var riktigt roligt!
Innan vi äntligen kom iväg det vill säga, Sessan lyckades slita sönder två grimmor och springa iväg och lastningen tog väl ungefär en timme...
Men får nöja mig med att det gick huuuur bra som helst att lasta henne när vi skulle hem!
Nu börjar det här inlägget bli lite väl långt så avslutar det här, försöker blogga så gott jag kan från och med nu.
 
 

charlotte~ the typical hästmänniska

HAHA DOG TYP, så sant!






 

charlotte~röbäck/stöcksjö




Tre mobilbilder från idag är allt jag har att bjuda på då vi inte fick tag i Julia! 

Lastade hästen och for till Röbäck där vi lastade av och amanda kom strax efter oss med Prinsessa. Vi red först upp på elljusspåret och jag var ganska säker på vägen men amanda hade för sig att vi skulle rida rakt fram så först red vi helt fel.. sen vände vi och red min väg och då hittade vi rätt! har alltid haft dåligt lokalsinne men kanske det vänder nu;) han var iallafall jättefin min lilla häst, först bockade han lite men resten av ridturen var han bara bäst. när vi kommit bort till SURF så skulle vi rida över en liten cykelbro över en stor väg där många bilar och lastbilar bara rusar förbi, vilket baltazar tyckte var läskigt.. men han skötte sig bra och tog sig över ändå<3

Vi red ner och badade i Stöcksjön och hästarna plaskade huuur mycket som helst båda två. gick knappt att få upp dom ur vattnet för dom ville bada mer! Sen red vi tillbaka samma väg och igenom Röbäck till ICA och köpte fika som vi åt i en lekpark sen haha. Skrittade ner till parkeringen på idrottsplatsen där vi sen blev hämtade och att lasta gick bara bra då också!  UNDERBARA HÄST

Vi har skaffat en stor fyrhjuling som ska användas till att köra hästskit, hämta hö, köra hagmaterial osv, och såklart för att ha roligt med! Körde den för första gången när jag kom hem och det var sjukt roligt:D
 
En bra dag helt enkelt!

charlotte~äventyr

Amanda är hemma igen men bloggar inget.. hon får skärpa sig!

Idag är det TISDAG och idag väntar ett äventyr!
Amanda och jag ska lasta Prinsessa och Baltazar vid 2 och far till Röbäck/Stöcksjö. Därifrån rider vi igenom skogen, över bron vid surf och sedan ner till stöcksjön för att bada! Samma ritt som förra året, men då var Julia också med och red och det var lite andra hästar. Julia kunde inte rida med oss men hon ska kanske fota oss vilket är jättebra:D
 
Nu ska jag gå och fixa, skriver sen ikväll, men först bjuder jag på några badbilder från förra året!

charlotte~nytt från skåne




Ni kanske la märke till de några av de nya sakerna som jag använde idag!
Remonttränset + tyglarna är nya och jag är supernöjd med det än så länge. Han gick jättefint med tränset och han blev riktigt snygg i det om ni frågar mig! Totalt kostade det 518:- på Hööks om jag räknade rätt. 

Även de bruna, helskodda ridbyxorna som man kan skymta på bilden är nya och av märket CRW, gick på 649:- också på Hööks. Schabraket kostade 399:- och är ett Lami-cell schabrak, var mest ett roligt spontanköp! I couldn't resist helt enkelt. 

Från Horze följde en vind/regnjacka och sockar med mig hem till Umeå, som kostade oss 299 och 39 riksdaler om jag minns rätt där! Orkade inte fota men hittade en bild på jackan på deras hemsida:)


charlotte~mage



Jag märkte faktiskt skillnad efter en vilovecka på bete, han är tjockare nu.. magen ska bort och muskler ska byggas, han ska bli superfin innan sommarens slut!

charlotte~ min häst äger

 

charlotte~duschad

Baltazar uppskattade inte riktigt duschen idag, han tyckte det var tråkigt haha.. han blev iallafall en häst igen och är inte längre en lerklump! klippte snabbt till luggen också, en mindre makeover haha:)



 
 

charlotte~HEMMA FÖR GOTT!

Vi har haft en helt ok statistik även när båda varit borta och ingen bloggat haha, bra gjort av er tycker jag.;)

Hej! Är hemma från Skåne nu och längtar nästan tillbaka redan nu.. har haft en grymt härlig vecka iallafall. Direkt for jag till hästarna som kom galopperandes direkt och gav mig massa pussar. Älskade, älskade hästar!!! Baltazar hade grimman på snedden som vanligt, sötnosen. Kommer inte rida ikväll men imorgon  tar jag hem dom och duschar av båda två med schampoo och hela alltet innan jag rider Baltazar:)

Har varit på Hööks och Horze när jag varit borta så fick med mig massvis med bra/fina grejor! Ska visa ikväll tror jag:D:D:D

NU SKA DET BLOGGAS!


charlotte~skåne



Bild från förra sommaren då jag och Nökkvi badade i gammdegersjö!

Nu skriver jag lite sent men bättre det än aldrig. Mamma och jag förlängde hagen idag så nu har dom massvis med mat när vi är borta, feta hästar = lyckliga hästar haha! Det var ju nästan 30+grader idag så jag for ut med Baltazar vid 11 inatt, vilket gick minst lika bra! Red barbacka en sväng på ca 30 minuter och han var bara bäst.

Kommer sakna mina små gullepluttisnuttisar nu när jag drar till Skåne imorgon. Sju far vi mot flyget. Dags att göra malmös gator osäkra. Puss och kram så hörs vi!

charlotte~ojoj


Mamma väckte mig nyss, halv 10. Har en hel del att stå i idag, bygga om sommarhagen, packa färdigt, fira moster annakarin osv. RIDA ska jag också göra! ojojoj, skriver nog senare!


charlotte~byske

Heeeeeeeeeeeeej alla! Har ni saknat mig? 
Hemma från Byske nu iallafall och jag har haft det jätteskönt med sol och bad i tre dagar med nästan hela familjen. 
For direkt till hästarna och dom kom i full galopp när jag ropade, dom är verkligen bäst! Pussade på dom, sprayade flugspray och for tillbaka hem sen. Nu blir det att småpacka ännu mer för i övermorgon far jag ju till Skåne i en vecka. Uppdaterar imorgon!

amanda~fortfarande i grebban


Hej alla fina läsare! Bloggen har varit ouppdaterad från min sida ett bra tag och det lär fortsätta så i någon/några veckor till.
Har det jättebra här borta iallafall, hoppas ni har det bra också!
Igår gick jag till en hage med några hästar en bit härifrån bara för att fota dem lite, så ni iallafall får nån hästbild, men det gick inte så bra..
Bilderna är inte alls bra men det kanske kommer upp några sen iallafall. Nu är det middag, hejs
finaste tjejen! saknar mina hästar så mycket<3

 

charlotte~hej så länge!


Red barbacka idag, som jag nästan alltid gör nu för tiden! For över åkrarna, genom degersjö och upp mot
Gammdegersjö. Väl där fick Baltazar plaska lite och sen red jag hem igen. Han gick jättebra idag, bra tempo och hela tiden i form! Galoppen var lite motig i början men på hemvägen blev han ivrig och då gick det mycket bättre. Fina, fina häst♥ 

Nu tar jag semester! Därför blir detta som ett "hejdåinlägg". Drar till byske tidigt imorgon och då är pappa hemma och tar hand om hästarna, men det blir ingen som rider dom. På fredag är jag hemma och då kommer jag nog rida och sen far jag till Skåne på lördag och blir borta i en vecka. Då får Baltazar en vilovecka helt enkelt! Han förtjänar det, hur tjock han än blir.. 

Ni får ha det så bra allesammans:D

charlotte~hästfri semester

Idag är det måndag som ni kanske vet, alltså tisdag imorgon! Måste packa till både Byske och Skåne eftersom jag knappt hinner hem från Byske innan vi far iväg igen. Får en dag hemma med hästarna emellan då jag kommer rida Baltazar också, bra det iallafall. Kommer sakna dom när jag är borta men det kan bli skönt med en hästfri semester också!

Kommer säääkert att rida Baltazar idag med så skriver förmodligen senare!

charlotte~skruttponnyn

Tredje inlägget idag.. rekord?

Följde med Linnea ut idag, jag gick och hon red skruttponnyn jago. Vi for till Fidodalen och där red jag runt lite på honom, han blev lite stark ibland och försökte dra hemåt men det gick bra ändå, var beredd och tryckte in honom med ytterskänkeln när jag kände att han var påväg. Linnea red också lite runt där och sen red/gick vi tillbaka hem till henne. Körde moppen hem och nu sitter jag här, helt slut efter dagen. 

charlotte~kisel




Håller ett öga på denna pållen då Helena inte är hemma. 
Hon kallas Kisel och är et 6årigt kallblod, riktigt fin:D

charlotte~julia

Hallå där, dags att blogga igen nu då!
For och var med Julia, Johan, Edvin, Arvid och Axel igår. Sen följde Juila med mig hem och sov hos mig.
Vi drog oss upp vid 12 och vid ett for vi till sommarhagen och red Baltazar!

Först red jag honom lite och han skötte sig bra, jag var väl inte sådär jättefokuserad men han lyssnade bra och var framåt! Julia rider islandshästar annars så hon var inte van med hästar som Baltazar (har ju själv varit där haha) men jag tycker att det gick jättebra för dom ändå, hon var duktig!:)

Här kommer lite bilder från idag! Fotade med min dåliga nikonD40 men det får duga:) 
RSS 2.0