Påskveckan







Såhär härligt har jag haft det senaste veckan! Har inte bara haft hand om min egna pålle, även Susannes häst Bea. Så jag har tagit med mig pappa ut och ridit, samt hunnit sällskapa med både Hanna och Elina på uteturer. B har skött sig galant och varit pigg och glad som alltid! Har även påbörjat det stora vårprojektet: mocka hagen 😁 Alltid lika roligt.... Det glamorösa med hästägandet.. Hur som helst. Påsken är härmed över och nu ska jag gå och börja jobba. Ha det! 

Tävlingssäsong?

Nu har jag skickat efter årslicens för Baltazar och licens åt mig själv så det är väl bekräftat nu att jag ska försöka ta mig ut på någon tävling detta år! Superspännande! Har suttit och tittat på TDB vilka veckor det vankas hopptävlingar i vår/sommar och blir lite småpirrig i kroppen när jag tänker på det. Har också bokat in vårens travmockningar. Kommer bli en fullspäckad men kul säsong har jag en känsla av. 

Baltazar och jag var inte med på förra veckans hoppning då jag hade möte på jobbet som fick lov att prioriteras. Hade en ganska slapp vecka nu vilket kan behövas för både honom och mig. Har ridit 3 ggr denna vecka istället för 5 som jag vanligtvis rider: Så kan de gå. Hur som helst så ska jag skärpa mig inför denna vecka på nytt :) 

Ska strax dit och dona lite, rida en sväng och kvälla hästarna. 
 
Min goding en tidig morgon i somras då han fick ett tok-il i hagen och tappade ena skon :-))))
 
RSS 2.0