En bra vecka



Hej på er. 
En vecka till är snart bakom oss och en ny väntar. Denna vecka gick fort som bara den! Baltazar har fått motioneras 5 utav 7 dagar vilket är målet varje vecka och i onsdags var vi på höstens andra hoppträning.

Så himla kul att vara tillbaka på hoppträningar och att ha nya mål att sikta mot. Hästen min är pigg som bara den och jag vill tro att det är pga lycka. ❤️

Bilderna ovan är från en morgonpromenad jag hade i fredags med Baltazar och Ninja och andra bilden var från ridturen igår. 

Finbesök

Igår kom Signe hit och gjorde mig sällskap. Det var kul att ha någon med till stallet, speciellt henne. Hon fick rida Baltazar en sväng längst vägen genom byn och tillbaka och jag promenerade. Bjussar på en bild!


Höstpromenad




Idag hade jag tänkt mig ut och rida men då Baltazar visade sig vara tjock i benen så fick det bli en prommis istället. Det var uppskattat tror jag! 

Nu är det fredag och jag ska vila upp mig inför en ny vecka. Har dragit på mig en dryg förkylning som jag hoppas bli av med fort! 

Träning!

Igår hade vi vår första träning! Skitkul! 
Hade en peppad häst (vilddjur kallade Peter honom) till en början men sen blev han supertrevlig! Vi avslutade träningen med en liten bana på 6 hinder och han var så duktig så gav mig på låg höjd. :)

På vägen hem fick jag en älg framför bilen, min värsta mardröm.. Som tur var körde jag riktigt sakta pga dimma och älgskräck så gick ju bra men rädd blev jag. Tur min fina kille var med i bilen och kunde lugna ner mig efteråt. 

Nu är min rast slut. Hejdå!

Träningar

Hallå
Nu har jag bokat in höstens två första hoppträningar för mig och Baltazar vilket känns toppenroligt! Förhoppningsvis går allting bra. Transporten är fixat och står på gården nu så det är ren lycka! 

Han fick vila torsdag och fredag denna vecka så ska rida ikväll efter middagen. Då har han fått sig 5 turer denna vecka! 


Igår och idag



Bild på Celina och Baltazar igår samt en bild från ryggen idag när jag och Baltazar for på en längre skogstur. 

Hade inte tänkt skriva mer idag annat än att transporten är på rep och så fort den är färdig så ska vi börja träna hoppning igen!! Tagga! 😍

Morgonbus




Häromdagen skulle jag ut med Baltazar på morgonen, klockan var kring halv 7 och DÅ kom Baltazar och Brandy på att dom skulle rejsa runt i sina hagar. Jättekul hade dom och som tur var hade jag för en gångs skull kameran med mig ut. Var dock inte lika roligt när Baltazar visade sig ha tappat en framsko.

Jennifer hjälpte mig slå på en gammal sko så nu är han fit for fight igen och därför fick det bli en dressyrstund på ridbanan idag! Duktig var han!  

Septemberrrr

Hejhej
Baltazar slet av sig en framsko i torsdags när han och Brandy busade i sina hagar. Inte kul... Igår hjälpte Jennifer mig att slå på en ny så vi får hoppas att den sitter kvar. Han fick vila två dagar pga skon då jag inte vill rida utan. Idag hoppas jag på att hinna ut en liten sväng eller ta ett pass på ridbanan. 

Idag har jag varit på surf och jobbat med ridskolehästarna lite samt tittat på tävlingar. Är hoppning för storhästar så det svider lite att jag och Baltazar inte kan vara med. Vi har ju inte tränat i sommar så känns inte rätt att starta tävling då precis! 

Jag och min fining igår. ❤️
RSS 2.0