Hemlis

Jag har hittat en häst. 
Ett sto. 5 år. 
Jag har pratat med säljaren två ggr och fått veta massor, i princip allt, om hästen. 
Om hon går igenom besiktning kommer hon att flytta hit. SJUKT??
Berättar mer när jag vet mer. 
LYCKA!

Jakten fortsätter

Känns skönt att ha den här bloggen kvar. Tycker verkligen den fyller sin funktion för mig, att jag dels får skriva ner tankar och känslor men att jag samtidigt har kvar så mycket minnen och bilder och härliga dagböcker från flera år tillbaka med mina hästar. Nästan alla hästar har fått plats i den här bloggen, alla förutom Funi möjligtvis. Någon dag ska jag skriva ner början på allt - när vi köpte vår första häst Garpur. Världens finaste, goaste, busigaste och knäppaste islandshäst. Som jag kanske inte alls skulle rekommendera som första häst till en 10-åring som ändå var rätt så feg på hästfronten då. 

Hur som helst. Jag har provridit 4 hästar nu och verkligen gett alla chansen, med en tanke i bakhuvudet att "det här kan bli MIN häst om jag vill". Men ingen har känts rätt. Jag vill verkligen att det ska kännas med hela hjärtat JA. Vidar var egentligen allt jag ville ha och jag saknar honom. Gud vad jag bara ÖNSKAR att det skulle gå vägen. Men det är bara att gå vidare och försöka hålla motivationen uppe. Leta, leta, leta och förhoppningsvis hitta rätt nya bästa kompis. 

Jag tror att det blir en resa inbokad neråt i landet snart.. 
 
 


Saknar dig!




 
Ibland gör det ont. Jag vet att han har det superbra i sitt nya hem. Men jag saknar honom ändå. Finns så mycket minnen tillsammans med Baltazar och när jag sitter och tittar på bilder och filmer blir jag fylld av kärlek och värme, men också en djup saknad. Brukar träffa honom varje varje dag och nu finns han inte ens i min närhet. Det är svårt att acceptera det än fast det var mitt val. Jag älskar verkligen den där hästen och det kommer jag alltid alltid alltid att göra. Längtar tills jag ska åka och hälsa på honom. 
RSS 2.0