Annons..

Efter 6,5 år tillsammans är det dags för Baltazar att hitta ett nytt kärleksfullt hem. 


Detta är en liten häst med ett stort hjärta som alltid gör sitt bästa. ❤️ 


Import från Ungern. 




Hoppning är det absolut bästa han vet! Tränad regelbundet för tränare och tävlad sista två åren upp till 110cm. På träning kan han hoppa enkelhinder på 145cm och banor på 120-130cm. Stannar aldrig! 




Snäll i all hantering så som att klippa, duscha, sko och pyssla med. Åker själv på träning/tävling med honom och han är enkel att lasta samt står still i transporten. Finns verkligen ingenting ont att säga om denna häst! Världens mysigaste och snällaste. 




Fint grundriden men tycker inte om att rida runt runt på ridbanan för ofta, därför säljs han inte som dressyrhäst. Gillar att vara ute i skog och mark och är snäll att rida ut på själv. Gör aldrig något dumt i ridningen.




Baltazar skulle vara perfekt som läromästare och första storhäst/tävlingshäst, alternativt mor- och dotterhäst! Ser gärna att han får fortsätta hoppa. 




Frisk och 100% skadefri under de åren jag har ägt honom, aldrig varit halt eller sjuk. 




Säljes enbart om rätt hem dyker upp, är oerhört viktigt för mig att han hamnar i bra händer. Anledningen till att jag säljer honom är endast då jag vill ha en ung, mer oerfaren häst som utmanar mig mer. 




Ring eller maila vid intresse och frågor, lättast att nå på eftermiddagar/kvällar


[email protected] / 0705144320

RSS 2.0