Nyrakad, nyklippt och nyskodd


Halloj! Dags att skriva lite dagbok nu igen om mitt hästliv. 
Jennifer kanske ska åka bort i helgen och i såna fall blir det jag som tar hand om alla fem pållar över helgen. Nero är lite krånglig som ni kanske har förstått men han står på boxvila nu nämligen så det ska inte vara något problem så länge jag slipper leda honom ute. Alla andra är ju lättsamma så det är no problemas ifall det skulle bli så. 

Nu är det december, härligt kan jag tycka, förutom att vi har lite dåligt med snö vilket då innebär en hård backe att vara ute och rida på. När jag kommer hem från praktiken är det alltid mörkt och då är det att rida längst vägarna som gäller, där det är hårt och jävligt, så min pålle får inte direkt trava och galoppa så mycket på veckorna som jag hade velat. Snö, snälla kom snart. 

Han är nyskodd, nyrakad och nyklippt så han har varit som en ny häst! Igår var mamma snäll och skjutsade oss till surf och ridhuset var näst intill tomt så då fick Baltazar köra på lite och springa av sig det värsta. Fick en fråga om han var unghäst... haha! Ja, han blir ju en flamspelle när han har överskottsenergi. Men sen blir han fin då det är ur systemet och det är det viktiga! :) 
 
 
Snyggingen i stallgången häromdagen.
 
RSS 2.0