Dagens mys

Idag följde Signe med till Baltazar. Han fick äta gräs, gå på promenad när Signe red barbacka och jag ledde med grimma bara, mysa i hagen och bli ompysslad. Inte så dumt efter en helg med tävling. ❤️



Skellefteå 20-22/5-17

Tävlingen i Skellefteå är gjord! Längtar redan tillbaka. Vädret var på topp hela helgen, hästen har varit fantastisk, jag har bott med mamma i husbilen och haft det underbart. Kan inte klaga på något. 


Hoppade 1m på lördag och vi klarade det felfritt!! Hur roligt som helst, dock ingen placering men jag blev superglad och stolt. 

Söndag hoppade vi 1m där vi fick 4 fel i grundomgången pga rivning vilket var helt och hållet mitt egna misstag och sen hoppade vi även en 110 avd B där hästen kändes GRYM men där fick vi också ett pet så 4 fel. 

Summering: baltazar har varit kanonduktig, hoppat superfint och varit så lättsam och härlig att ha med sig på tävlingsplatsen. Mamma och jag har haft en skön helg tillsammans med fint väder och många skratt. Detta vill jag göra om❤️

Bilden nedan fotad av Maja Jonsson

Coming up

 
Igår red jag ut med Sara som red Bea. Vi for en längre sväng, bort mot stöcksjö sedan genom skogen till stöcke och tillbaka. Hur härligt som helst trots blåsten och jag tror vi alla mådde bra av lite miljöombyte och nya vägar. Hästarna skötte sig galant! 

Ikväll blir det mest troligt en sväng in till ridhuset alternativt ridbanorna utomhus för att jobba igenom honom och jobba lite i volt. Kanske kommer en kompis till mig som också rider komma och prova Baltazar då hennes häst Poppin är "sjuk/halt". 

I helgen är det då Skellefteå tävling 2-dagars och det ser jag självklart fram emot jättemycket. Vi åker upp fredagkväll efter jobbet och tävlar lör och sön. Mamma kommer följa med mig och vara med mig hela helgen, supermysigt! Hoppas verkligen att jag får en bättre feeling och att jag kan rida bättre nu på onsdag på träningen så känslan jag hade förra veckan suddas ut inför helgen. Tur jag vet att hästen alltid ställer upp, det behöver mitt självförtroende i en sån situation. 


Hoppträning 10 maj

Hejsan
Träningen igår gick upp och ner. Hela början gick finfint, han skötte sig kanon och jag red som jag skulle, men när höjderna kom upp på slutet 1.20 ca, så tappade jag helt avståndsbedömningen och såg inte alls vars jag hade hästen och flera gånger blev det hel-tokigt. Stackars Baltazar men DUKTIG baltazar!!! Verkligen! Jag svor med snäll röst kan man säga för jag ville inte låta förbannad när det gick dåligt för han var en riktig stjärna som ställde upp för mig när jag inte kunde rida. Låter kanske som en bortförklaring men jag är faktiskt väldigt förkyld och inte alls fräsch, så kanske är det så att fokusen/orken inte fanns där? Ingen aning.. Men vi fick avsluta med en kort bana som faktiskt gick helt OK. Så nu vänder vi blad och går vidare! Har en superbra tränare i Peter som peppar mig när det är svårt och en häst som är helt amazing. 

Duktiga Klara Jasmin fotade träningen igår! Så här kommer några av alla  fina bilder!! 


 
 
 



Förkyld

Hej bloggen. Haha. Denna vecka har börjat med en stressig måndag, blev jobb till 16.30 och sen skulle jag hinna till B innan städdag på surf som började 18, men jag hann! Dock blev det vilodag för pållen. 


Jag har dragit på mig en redig förkylning men jag ska försöka rida honom idag någorlunda bra så han ska vara i fin form inför träning imorgon. 

I helgen red vi en tur med Bea och Sara som var perfekt, det enda som var dåligt var väl vädret. Regn och sol och hagel om vart annat. 

Nu ska jag fortsätta jobba. Ha det. 

Berlando och Baltazar som myser i hagarna när jag står och mockar bort vinterns skit. 😝

Första utomhusträningen

Idag hoppade vi utomhus! Första gången denna säsong, hur mycket sommarkänslor får man inte då?? Jag red i "sena gruppen" men fick ändå börja rida 19.30 😄 

B var pigg som en lärka men lyssnade bra trots lite busryck emellanåt. Vi hoppade en cirkel med fyra hinder i båda varven, en linje med två räcken med ca 7galoppsprång mellan där vi tränade på rytm och balans och sedan hade Peter en bana förberedd där vi fick lite kluriga svängar och en kombination var också med. Jag och Baltazar hoppade kanske 110-120 cm höga hinder och typ 7 språng. Jättefin! Så duktig! Han är så modig och han vågar kliva av och hoppa även om jag ibland råkar få honom lite långt ifrån, han bara trycker på och hoppar oavsett. Skitcool och superduktig. 
Har lite filmer som jag lägger upp sen för bästa Elina var där och tittade/hjälpte mig så hon filmade ❤


Vackra häst

Signe fotade oss i lördags, här kommer lite bilder. 
 
 


Mys

Signe har ridit med mig i lördags, jag red Cashmira och hon red Baltazar. Var jätteduktiga båda två, så glad över att ha en sån fin vän som vill följa mig och hjälpa mig 😄 



Idag red jag ut med B en längre sväng i skogen, var också jättehärligt. Såhär nöjd var han när vi kom tillbaka hem: 

RSS 2.0