Härligt

Nu har B äntligen vinterskor och på torsdag ska jag in med honom och rida en stund i ridhuset. Sen blir det hoppträning på söndag. Härligt!

Hästarna


Bravo, nya killen som står med Baltazar nu! Ägs utav Maria. 



Nero och Corso, jennifers två hästar. 


 

Och slutligen Baltazar, nöjd som attan med sin nya hagkompis!
 

Mycket på en och samma gång

Allt rullar på och plötsligt har vi gått in i första riktiga vintermånaden, november!
Lost och Olivia har bytt stall, iallafall för tillfället som vi vet just nu och därför har det skett lite ändringar i stallet. Baltazar har fått byta box, täckeshängarna har blivit uppsatta och han fick ju dessutom Lost's del av hagen så den blev dubbelt så stor. Han saknar förstås Lost men han gillar att ha större hage. :) 

Har inte broddar på honom än, får det först om en vecka och några dagar så därför är jag sååå försiktig nu med att rida. Har redan gått omkull en gång den här hösten och vill helst slippa det fler gånger så nu när det är halt så får han hellre vila extra mycket. Red senast i förrgår om jag inte misstar mig nu och får försöka gå promenader åtminstone ifall det ska försätta vara så pass halkigt som det är just nu. Ska nog hoppträna på SURF nu på söndag också om allt går som planerat! 

Imorgon är det också en liten grej som ska hända, nämligen en ny häst som flyttar in i stallet! 
Han kommer att få gå tillsammans med Balte så förhoppningsvis ska de komma bra överens och jag hoppas hästen, Bravo, och ägaren Maria kommer trivas bra. Blir kul! 

RSS 2.0