Pållarna på bete

Tiden går fruktansvärt fort och helt plötsligt är det dags för midsommar redan imorgon. Galet! Men så är det. Baltazar går på bete nu och lever livet men jag försöker rida honom typ varje dag för att han inte ska bli ännu rundare om det nu är möjligt ens haha.. Idag for jag ut barbacka i ösregnet en sväng och igår var vi upp i skogen. Han sköter sig bara fint! Härligt med ledighet så man hinner vara i stallet massa! :D
 

Hemma från rhodos

HEJ!
Nu är jag hemma efter 6 veckors praktik i RHODOS! Häftigt va? Baltazar har Jennifer och Charlotta tagit hand om under tiden jag varit borta och såklart har jag saknat honom massor men jag visste att jag lämnade honom i goda händer. Han mådde som en prins när jag kom hem bortsett från att han hade tappat en framsko kvällen innan jag kom hem! Typiskt, jag som hade en sån ridabstinens.. :) Menmen, Camilla kunde komma och sko om den hoven igår så det blev en liten debutsväng igår efter mitt långa hästuppehåll då jag och Jennifer följdes ut på Baltazar och Harmonie. Igår byggde jag även klart hans första sommarhage så han fick gå en timme och beta igår, lär nog bli 1,5 timmes bete idag med. Mysigt! 

Fick ju även sommarlov igår och det är ju såklart hur skönt som helst. Nu kommer jag ha tid att vara med pållen mycket i sommar och det känns himla kul och motiverande. Vill komma igång med både dressyr och hoppning så kanske vi kan starta någon mindre tävling till hösten? Vem vet, jag har ju grönt kort nu och allt!

Finaste Nökkvi och Baltazar för två somrar sedan. Visst är de goa? Myskillarna. Saknar nökkvi så mycket.♥
 
RSS 2.0