Bad och bus

Livet leker i Innersjö där hästarna går. Vädret har inte riktigt levererat, det har regnat hela tiden fram tills de två-tre senaste dagarna då det har varit fint! 

Vi har badat, utforskat nya vägar, haft lite "hoppning"/markarbete på ridbanan och ridit barbacka då vi nästan skrattade så mycket att vi föll av. Nästan. Haha! 

Baltazar mår så gott med sin nya vän Kawango och man märker att de trivs väldigt bra. Imorgon ska vi åka in och hoppa med Sofia och Erika vilket kommer bli jätteroligt. Hoppas på att det inte blir varken regn eller alldeles för varmt. Något där emellan vore bra.. 😊

Bilder från tävling

Dessa bilder är tagna av fotografen Mye Nordlund på tävlingen på Skellefteå ridklubb i våras! Tack för fina foton!! 

Livet på en pinne

Allt är så bra nu. Ledig och avslappnad är vad jag är. Och motivationen till ridning och hästarna är på topp, dels för att jag har världens finaste vän Elina som ridsällskap varje dag i tre veckor och dels för att jag mår så otroligt bra av att ha hästen nära mig. Har sovit lite i Innersjö så har dem precis utanför huset, det är såå mysigt. 


Idag red vi Li-vägen ganska långt och var ute i ungefär en timme. Först sol och fint men på vägen hem kom en ordentlig regnskur! Hästarna var iallafall väldigt duktiga och vi hade väldigt trevligt. 


Tävling, nytt bete, ny kompis

Tjena! Dags att uppdatera här igen. 

Igår flyttade baltazar ut från degernäs och fick komma hem till innersjö. Lycklig som bara den! Han fick även gå ihop med sin nya kompis, 11 åriga valacken Kawango från Nordmalings ridklubb som Elina har hand om i tre veckor. De gillade varandra direkt och verkar gå helt superduperbra tillsammans! Det gör mig lycklig. 😃

Igår red vi en skrittur runt i byn och uppe i skogen. Vi ska rida en sväng ikväll också, får se vars det bär av! 

I lördags var vi över dagen iväg till Skellefteå, Kågedalen och tävlade i första lagomgången div 2. 1m stod på schemat och grundomgången hoppade vi felfritt, var omhoppning lite senare där vi tyvärr rev hinder nr 3. Hade vi inte rivit det hade vi kommit trea av 31 ekipage... attans! Snabb som tusan och helt underbart duktig häst har man iallafall. Nästa tävling är 105cm i vindeln och tar plats i augusti. 

Bilder nedanför från tävlingen tagna av Klara Jasmin: 

Flytt och bad

Nu händer det grejer ska ni veta! 


Häromdagen tog jag ett beslut, baltazar ska nämligen få flytta till Skravelsjö! Det blir på vägen till och från jobbet för mig i höst nu när jag bytt jobb vilket underlättar massvis. Tycker dessutom stallet är väldigt mysigt så det känns toppenbra. 😃

Om en vecka flyttar han dock hem till Innersjö i tre veckor för att gå på bete med Elinas hyrhäst Kawango. Efter det till Skravelsjö. Idag har jag både satt dit stolpar och byggt ett par hinderstöd 👏

Igår tog jag och B sommarens första bad i stöcksjön med Sofia och Goldfever (Gullan). Var superhärligt och Baltazar var sååå glad! Idag har Celina fått rida honom och jag gick bredvid på en härlig promenad på 30 min. Sommar och semester är härligt!

 

Sommar

Snart ledighet, är nämligen två ynka arbetsdagar kvar på Biskopen nu innan jag har fem veckors semester! Sen börjar jag på mitt nya jobb, Yttersjö förskola, den 14 augusti. Spännande och roligt ☺️ 


Balte går nu tillsammans med Baccardi och ihopsläppet var minst sagt odramatiskt tills att Baltazar lyckades kliva på en harunge som gömde sig i gräset.. blev ett brutalt slut på kvällen när Annika fick komma med yxan. 😟 Hur som, pållarna trivs ihop och baltazar är bossen i hagen trots att Baccan är myyycket större, haha! 

Har nu ett hoppträningsupphåll några veckor vilket känns skönt men vi har lite tävlingar som ska göras ändå, bland annat Kågedalen v.28 👏 1m och 110 tävlar vi då.

Elina fick igår hoppa baltazar lite kravlöst och roligt på surfs utebana och dom var jätteduktiga 😃 Så glad att ha henne som vän!!! Såhär snygga var dom:

RSS 2.0