Film

Duktiga hästen på träning igår! Detta är då avslutningsrundan. Han kändes jättefin och skötte sig super hela träningen så kan inte vara annat än nöjd. 😄

-

Tolkat

Skriv inläggstext 

Bilder från senaste två dagarna. I måndags longerades han på gården en stund, kanske 30 min, så han fick trava av sig lite. Det var väl lite sådär lagom kul tyckte hästen först men sen när matte börja busa så var det ganska kul. Haha! Han är som en hund man kan busa med, jätteroligt faktiskt. Stampar jag med fötterna eller springer några steg så hoppar han och busar. 


Igår följde Signe med till stallet och hjälpte mig superbra, sen tog vi på tolkningssele och for ut lilla rundan, jag red och Signe åkte skrana bakom 😄😄 Var verkligen jättekul och Baltazar får tusen pluspoäng för att han var så himlarns duktig. Jättekul. 

Ikväll blir det hoppträning, tydligen var det en till innan vinteruppehåll några veckor över jul. Så det ska bli roligt. 😊 

Pigg och glad

Denna häst gör mig så ofantligt lycklig och varm i hela kroppen! Längtar tills jag slutat jobbet så jag får åka dit. 

Nu är han på nytt rakad igen som man kan se på nedre bilden, vilket var toppen för det märktes direkt skillnad på träningen hur svetten inte alls var samma. Tidigare har han blivit dyngsur på halsen,nu var han torr. Så det är skönt! 

Han är pigg som attan (!!!) just nu och vad det beror på vet jag inte. Friska luften? Nyklippt? Matte har inte låtit mig kuta tillräckligt? Ingen aning! Men glad och fräsch är han åtminstone. 😊

Idag blir det kanske en liten tur eller longering en liten stund för jag ska till Vindeln och hälsa på Frida efteråt. Och på onsdag är det sista träningen innan ett litet juluppehåll på tre veckor. 

Träning

Hoppträningen igår gick sådär. Stundvis superfin häst, stundvis busig och ofokuserad på mig. Kul tycker han iallafall att det är! I slutet hoppade vi bana som vanligt och först glömmer jag helt och hållet bort var jag ska rida, sen får jag hoppa den igen och på högre höjd vilket gick bättre. Tror det sista hindret kan ha legat på 125-130. Sjukt att min lilla häst och jag kan klara det. Man får sånt självförtroende och en sån fantastisk känsla när man klarar såna saker som man inte kunnat tro förut!

Trött och svettig häst efter träningen. Han fick sig en dusch när vi kommit tillbaka till stallet och sen sov han nog rätt gott.

RSS 2.0