charlotte~barbacka hoppning

Det blev så att kameran fick stå själv och filma när jag och Baltazar hoppade lite barbacka! 
Jag vet att min sits är sämst, sitter framåtlutad och är inte alls med i hoppen men jag tränar på det:)
Annars var hästen jätteduktig, han älskar ju att hoppa!

Här kommer filmen:

charlotte~mot hästarna!

Nu drar jag mig mot sommarhagen! Alexandra kanske kunde fota/filma så kanske det kommer något roligare inlägg ikväll:)

charlotte~stan


Hej! Ledsen för dålig uppdatering men Amanda är ju borta och som min vän william spetz brukar säga "livet kom emellan" helt enkelt. Nästa vecka far jag till Byske först i tre dagar, hinner vara hemma på fredag men på lördag far jag iväg till skåne en vecka. Därför ska jag skärpa mig nu innan jag tar "bloggledigt". 

Baltazar vilade igår, hade ingen lust eller ork. Idag blir det stan med mamma, har lite saker att göra där och lite saker att skaffa mig innan vi far på semester! (Behöver köpa ett remontträns till Baltazar också..) Ska rida när jag kommit hem så jag uppdaterar laterrr. Ha en bra dag!

charlotte~jago och baltazar


Red baltazar och jago idag, båda barbacka.
Lillponnyn red jag först, han var först seg men vaknade till efter ett tag och då blev han väldigt fin att rida! Han var lätt att rida i form och jag fick till väldigt fina travar och galopper, kul:D 

For hem och hämtade Baltes träns och sen direkt till sommarhagen där Nökkvi kom i full fart, sötnosen♥ 
Baltazar och jag tog li-vägen och han var också väldigt fin idag, mest i slutet. Då hade han mjuknat till och var jättetrevlig i traven! 

Två duktiga hästar idag alltså! 


Avslutar med två bilder från idag på Jago och en bild på kaninen Kiwi som vi sköter om för tillfället!

charlotte~det bästa jag har

charlotte~ösregn?

Vilket väder vi har haft idag! Här i Umeå iallafall. Vid ett när jag vaknade så var det lite mulet men inget regn, for till hästarna med vatten där dom låg och sov så gott, for hem, började bygga lite hage och från ingenstans kom ösregnet. Gav inte upp dock, fortsatte bygga tills alla pinnar satt där som skulle! 

Baltazar vilade idag pga vädret och imorgon ska både han och Jago ridas!

charlotte~nya skor


Statistiken var rätt hög igår, kul att se! Hoppas att folk som kikar in här fortsätter att följa oss:D 
 

Imorse klev jag upp 8 och följde mamma bort till hästarna. Vi gick hem med dom och hovslagaren kom ganska direkt, baltazar har nu nya skor runt om och nökkvi går barfota. Det gick lika bra som vanligt!

For sen till stan, träffade många vänner och fick med mig fina saker hem! Kom hem runt 6 och kvart i 7 red jag och Linnea ut på våra hästar. Baltazar gick så jääävla bra (ursäkta svordomen) men han var verkligen en drömhäst idag igen. Känns så oerhört bra! Vi lät hästarna plaska lite i vattnet och bara njöt! 

Blir att fara och rida Jago på onsdag. Kul!

charlotte~morgondagen




Två hagbilder från häromdagen!

Imorgon har jag en fullspäckad dag och då kanske jag inte hinner uppdatera. Klockan 9 imorgonbitti kommer hovslagaren hit, 12 ska jag och Alexandra till stan, tar 20 över 5-bussen hem och då byter jag direkt om till hästkläder igen för att följa Linnea ut och rida. Linnea ska för övrigt på semester tisdag till lördag så förmodligen far jag och rider/pysslar om hennes ponny Jago på onsdag! Blir roligt:D



charlotte~24 juni

Här kommer en bildbomb från idag! 
Magnus har sovit här hos mig och idag red vi baltazar lite barbacka, han skrittade igång och sen red jag. I början var det lite stretigt men sen rullade det på bra så är väldigt nöjd ändå:D 

Fet bildbomb kommer här!
Världens finaste häst har jag♥


 
 

charlotte~ bilder från midsommar!



Där har ni lite bilder fotade på midsommar av min lillasyster Therese (http://elintheresenordh.devote.se/).
På bilderna är det en flicka som rider och ni kanske la märke till att hon inte hade hjälm, orkar inte förklara varför hon inte hade det men jag kan försäkra er om att alla andra barnen hade hjälm:)

HÄRLIGT MED SOMMAR!
 

amanda~grebbestad

Har det superbra här i Grebban och har nu lyckats göra ett trådlöst nätverk med iphonen, funkar skitbra!
Verkar vara mycket bättre väder hemma i Umeå, här regnar det :( Surt.
Men vet egentligen inte riktigt vad jag ska skriva, så bjuder på en bild istället, detta är ju trots allt en hästblogg!
 
 
Just det, funkar inte att blogga från mobilen nu så det är lite glest med inlägg nu, men nu när jag fixat internet till datorn via mobilen så lär det bli bättre!

charlotte~min midsommar

 

Mobilbild från igår

Hejsan!
Blev ingen uppdatering igår, men tror inte heller att många sitter och läser bloggar på midsommar?
Hade ju som sagt ponnyridning i Gammdegersjö med Baltazar och Helena Eddesjö med sitt 6åriga kallblod Kisel. Allt gick som smort, barnen älskade hästarna och både B och K skötte sig jättebra!

På kvällen for jag, tova, alexandra, oliver och markus till brunnsjön och grillade i en liten stuga. Kom hem runt 4 och sov till 3 idag. Skööönt. For till hästarna och gav dom vatten, sprayade på lite flugmedel och nu ska jag ta en dusch. Magnus kommer hit! Får se om vi gör något med hästarna:D

Fler bilder från igår kommer så småningom!

charlotte~midsommarfin

 
 
 
(bilden ovan funnen på google.se)

Ja, något i den här stilen ska Baltazar ha sin svans imorgon! Ska försöka mig på en inbakad fläta i toppen av svansen med lite blommor i, sen ska jag också göra en midsommarkrans åt honom och en till mig som jag ska ha uppe på hjälmen förstås! Det känns ändå roligt att ha ponnyridning imorgon, hade det inte förra året då Garpur var sjuk men har haft tidigare år med hjälp av min kompis Emma!



Någon annan som brukar "midsommarpynta" sin häst eller ha ponnyridning på midsommar?:D



 

charlotte~moppe




Imorgon är det midsommar!
Redan? Sommaren har ju bara börjat enligt mig.
Det är strålande sol idag och jag tvingas sitta inne, pluggar nämligen inför mopedprovet som jag måste göra bort snart. Skulle egentligen ha gjort det förra hösten men då köpte vi Baltazar och moppen hamnade på hyllan.
Är ju förkyld så vi får se hur jag gör med ridningen idag. Blir ponnyridning med Helena Eddesjö i Gammdegersjö imorgon iallafall! 



charlotte~vi är på väg



När jag först fick baltazar så brydde jag mig varken om hur jag red eller hur han gick under ridturerna. Under 4,5 års tid hade jag ridit mina islandshästar ut i skogen helt utan krav, så när vi skaffade ett 8årigt halvblod var ett heeelt nytt kapitel för mig! Månaderna gick och jag började prova mig fram för att se vad jag mindes från ridskoletiden. Baltazar förstod ingenting, jag visste inte vad jag gjorde och det tyckte jag var riktigt jobbigt för att jag ville så gärna att det skulle funka för både min och hästens skull. Det har hänt att jag gett upp mitt i ridturen, suttit av hästen och gått hem med honom. Ville inte att min ångest skulle gå ut över Baltazar när det var jag som gjorde fel och inte han.. 

Vi kontaktade Anna som är dressyrtränare här i Umeå och vi for på våra första dressyrträningar. Sedan dess har allt bara gått framåt och vi jobbar vidare varje dag! Baltazar är helt underbar och jag kommer lära mig massvis av honom♥

Det jag ville säga är, att om du som läser detta nu är en person som dömer dig själv i onödan och ibland bara vill ge upp, släpp alla dåliga tankar. Fokusera på det som är bra, sug upp all positiv energi runt om dig och ta ett steg i taget. "Rom byggdes inte på en dag" som man brukar säga. Jämför dig inte med alla andra, även de duktigaste ryttarna har jobbat från grunden och du är inte sämre än någon annan!

Vill avsluta det här inlägget med ett tips:
en gång i veckan borde du och din häst/ponny bara fara ut och bara mysa! Promenera, skritta ut barbacka i skogen eller något åtminstone en gång i veckan. En ridtur helt utan krav. Under såna ridturer slipper man känna press, allt annat kan bara stängas av en stund och du får en lugn stund med  din häst. Tycker själv att det är jättehärligt!

Baltazar och jag har en lång väg att gå och jag ser fram emot det!






charlotte~♥





Mina bästa vänner♥

charlotte~ridbilder 20 juni


Har inte uppdaterat så bra dom här dagarna, men jag ska gottgöra er!
Har haft 3 riktigt härliga dagar med signe och en hel del andra personer också iallafall!
 

Idag red både jag och signe på Baltazar. Hon skrittade igång honom, skrittade av honom och jag red honom lite där emellan. Det gick väl bra ändå.. jag blir alltid så nervös när vi blir fotade och då går det inte lika bra som när vi är själva.. Jag satt framåtlutad och hade skänklarna av någon anledning väldigt långt bak på de flesta bilderna bland annat, jag vet. Träna, träna och träna är vad som gäller.
 

Amanda for till Grebban idag, som ni redan visste? Är hennes hamstervakt så Chili bor hos mig nu! Får försöka hålla bloggen levande ändå..

Här kommer ridbilder från idag!


Avslutar med två bilder på Signe & Baltazar också!

amanda~nya blogg.se

Hej!
Nu har vi fått nya blogg.se, känns lite sådär, inte så lätt att förstå men jag antar att man lär sig med tiden.
En ny funktion som är grym är ju att man kan ladda upp flera bilder samtidigt, det har jag väntat på sen jag började blogga! Det är så himla drygt att sitta där och ladda upp en i taget...
Tyvärr så funkar mitt internet superdåligt just nu (eller typ hela tiden) så kan inte ladda upp några bilder nu.
Hästarna står iallafall i en hage precis brevid mitt hus nu, så jag ser dem när jag tittar ut genom mitt fönster, myyyys!
Men de ska de bara göra tills imorgon, då får dom gå tillbaka till storhagen och sen åker jag till min stuga i Grebbestad.
Tältningen inatt gick iallafall skitbra och jag har världens bästa vänner! Det var hur kul som helst:D

Men nu är det dags för mig att gå tillbaka till packningen, sen får vi se hur det går med internet i Grebban och om jag hinner blogga något imorgon innan jag far.


 

amanda~tälta

Hejsan alla fina bloggläsare! Har inte hunnit rida idag och hinner inte nu heller eftersom jag ska fara och tälta med massa fina vänner vid en sjö. Blir säkert jättemysigt!
Men jag försöker skriva nåt inlägg via mobilen ikväll, nu måste jag dra! Hejdå

charlotte~barbacka

Hästen var underbar idag med! Kom hem från Hörnefors där jag varit hela dagen i solen och skyndade mig direkt till hästarna. När jag kom så låg dom båda två bredvid varandra, myshästarna♥

Tog med Baltazar ut en sväng barbacka en kortis, direkt hittade vi formen och höll det hela vägen. Känns grymt bra!
Ska åka och sova borta inatt hos signe och ikväll blir det nog att fara till Baggböle där massa härliga människor ska vara! Blir säkert roligt! 
Hör av mig imorgon säkert:D


amanda~ner mot hästarna

Nu drar jag mig ner mot hästarna, härligt väder idag!!

amanda~ridningen

Gick jättebra att rida idag!! Vi red som sagt till sandtaget som är en bit ifrån mig, hela ridturen fram och tillbaka tog väl ungefär 1,5 timme.
Hon var superduktig, dock lite seg på bortvägen, men när vi vände hem gick det inte segt iallafall;)
Är jättenöjd med dagens ridtur och har väl egentligen inte så mycket mer att säga så nu får det va slut på det här inlägget, hejs!

amanda~åh nääääiii

Åh nääääiii kaujiii haj bjänt mulääään, måste smööööja den määä helosan solsjydd imojjon ;) Lillbubben

charlotte~världens bästa häst


Det gick så himla bra att rida idag!!
Red honom barbacka då packmoppen har punka och då blir det svårt att få med sig sadeln till sommarhagen men det gjorde ingenting. Direkt jag satt upp så kändes allt riktigt bra och vi hittade formen på en gång när jag började korta tyglarna. I traven var han jättefin och tog en bra galopp i slutet också.

I traven kan han vara jätteskumpig och ibland när han är jättepigg och ofokuserad (eller om jag är ofokuserad..) så går det inte så bra att sitta ner ordentligt, men idag var det lätt som en plätt! 

Mockade i Nökkvis gamla sjukhage och städade upp i garaget där jag har hästgrejor. Nu ska jag fixa mig för det blir att umgås med mina fina vänner ikväll!


amanda~idag

Tja!
Vaknade för några timmar sen och har inte hunnit göra nånting idag förutom att baka chokladbollar som blev jättegoda haha.
Ska alldeles strax försöka ta mig ner till hästarna och rida en sväng med Sessan. Blir nog barbacka idag, kanske att vi rider till ett sandtag en bit härifrån:)


På onsdag åker jag till min stuga i Grebbestad, så ska försöka hålla uppdateringen jättebra tills dess eftersom när jag väl är där så kommer jag nog inte blogga nå mycket alls!

Nej nu drar jag mot hästarna,hejsvejs.
Tog då en jävla tid att få in den här bilden, dumma blogg.se :(

amanda~borde rida

Dagen idag har sett ut så att jag vaknade vid kl 12-1 och var ett tag med Elvira och Matilda som sov här, sen for dom och efter det har jag bara kollat lite på Supernatural och varit hos hästarna och fotat.
Tanken är att Sessan ska skrittas idag, eftersom det blev väldigt långt i förrgår och jobbigt igår så borde hon skrittas idag, men ska på middag kl 6 så får se om jag hinner.
Annars får det bli ikväll, har sommarlov så kan fara ut vilken tid som helst ju!!
ÅÅÅÅh, så härligt med lov :'))))))

amanda~sommar<3

amanda~varit hos challan

Ja som sagt så red ju jag och Charlotte och möttes med pållarna, och jag måste säga att jag tycker det gick förvånansvärt snabbt, 50 minuter tog det tills vi möttes, och det är ju lika länge som en vanlig ridtur ungefär!
Det var jättekul iallafall. Och när vi skulle hem med transporten blev det ju självklart lite tjafs som vanligt, men tycker ändå det gick rätt bra att lasta!
Fiiiina fina sessan, bäst är hon♥

Älskar dig min fina häst!!

charlotte~Nökkvi♥




charlotte~


For direkt jag vaknade till hästarna med mina föräldrar och gav dom mer vatten, gick en powerwalkpromenad med mamma och hunden, åt lunch, solade, pluggade inför AM-körkortet (som jag är liiite efter med haha) och nu ska jag snart dra mig mot duschen! 

Baltazar vilar nog idag men om det inte blir nåt roligt ikväll så kan jag ändra mig. Får se!

charlotte~15 juni ♥











Glöm nu inte att lämna en kommentar!:D

charlotte~besök

Första sommarlovsdagen (igår) blev riktigt bra! Solen lyste och vi var ute på långritt i ungefär 2 timmar.
Amanda red ifrån Hössjö, jag red ifrån Innersjö och vi möttes på mitten då vi sedan red hem till mig igen!
Prinsessa och Amanda övernattade här med mig och mina hästar och det har bara gått bra:)
På långritten var Baltazar go och glad, jag krävde inte mycket alls av honom utan ville bara släppa tankarna och ha kul, blev ju lite mindre drygt för honom också! Riktigt duktig var han iallafall. Vi stannade och fikade, hade med mig kameran så några halvdåliga bilder får ni också, kul va?
Idag red vi ut, Amanda på Prinsessa och jag på Baltazar. Vi red upp till Gammdegersjö, lät hästarna bada (vi blev dyngsura men who cares, sommarlov ju), galopperade hit och dit, hoppade nån stock och hade riktigt trevligt. Amanda är däremot väldigt rädd för getingar och dom fanns överallt haha!
Fotade idag på ängen också, därav bilderna på nya headern! Ska fixa mer småsaker som gör bloggen snyggare men orkar inte ikväll. Pusspuss på er alla, här kommer bilderna från långritten och sen kommer ett bildinlägg från ängen idag!

charlotte~älsklingarna



Bjuder på en väldigt dålig bild som togs alldeles nyss, men dom är så söta så det gör inte så mycket!
Idag har jag haft skolavslutning, firat Martin som fyllde 9 år, åt på Droskan, var på haga, hängde på Döbelns park med många fina vänner, spelade sista konserten ever med 9cmu och tillsist for mamma och jag förbi hästarna.
Bytte batteri, vatten och sprayade på lite flugspray. Dom är bäst!
Imorgon blir det att bygga hage till Sessan, sen ska amanda och jag på långritt och mötas halvvägs, blir superkul!

charlotte~SOMMARLOV

SOMMARLOV NU DÅ, HELT OFATTBART!

charlotte~hästblogg?



Bjuder på två helt slumpade bilder nu, första bilden snodde jag av julia och andra bilden är ju på pållisarna som ni ser!

Idag hade jag mopedkörning mellan 8 och 20 i 10. Cyklade sedan genom stan till Teg där min klass mötte 9c i brännboll! (jag föll 2 gånger men det var bara roligt, än fast vi förlorade haha) Sedan städade jag och några vänner i Aulan, for till Signe, for till stan, satt på kajen och sen var det rep i kyrkan inför skolavslutningen imorgon. Sjukt, allt tar slut snart.. Ska jag skratta eller gråta?

Oj, glömmer att det här är en hästblogg. Red såklart sen när jag hade kommit mig hem. Baltazar vilade igår så han var pigg och glad idag! Tycker att det gick bra , vi är nog påväg framåt! Älskar mina hästar såååhäääär mycket♥

amanda~piggelin

Lyckades kirra en fotograf idag (inte den bästa men...) så har lite nya bilder nu!
Gick inte särskilt bra att rida och Sessan var typ helt galen, ska ju såklaaaaaart bli så när man ar någon som fotar en haha.
Men nu blir det middag så hinner inte slänga upp några fler bilder, det får bli imorgon! :)

amanda~<3

Vadå världens finaste häst? Hon var inte alls lättfotad idag utan stod mest bara och hängde med öronen men med lite "youtubegnägg" så blev det genast mycket lättare;) Så det är ett tips till alla därute som vill ta lite snygga bilder på hästen, gå in på youtube och sök på gnägg eller whatever så kommer hästen genast tycka ni är mer intressanta!!



charlotte~emmy


Min kusin Emmy var taggad på att rida idag, så vi följdes bort till sommarhagen där hästarna stod och betade. 
Vi ryktade båda två och sedan for vi en sväng på Baltazar, hon red och jag gick bredvid:)

Det gick iallafall bara bra. Både Baltazar och Emmy var duktiga och jag tror att hon tyckte det var roligt att rida honom igen! 
^
Han är mer än vad jag nånsin önskat, fina fina häst!

charlotte~vill svara på en kommentar

Anonym om charlotte~filmen jag lovade:
Ett tips till dig är att vara stadig i handen men ändå vara mjuk. Samt attdu håller koll på dina skånkar. Han kan bli sur och fjantig. Träna mycket på galoppfattningar, för du som sprarkar och då höjer han huvudet. / lurf, privatperson

Fick en kommentar på filmen från dressyren som jag ville svara på!
Tack för tipsen, jag tar verkligen åt mig, men jag är redan medveten om mina fel. Jag försöker allt jag kan, att lära mig rida honom bra för både min och baltazars skull och jag tränar på att rätta felen varje dag! Speciellt det här med stödet i händerna, tänker på det hela tiden nu och det går redan bättre än vad det här gjort!


Att ha ridit runt i skogen på mina islänningar i 5 år har inte lärt mig någonting
så nu när jag har en häst som baltazar så måste jag påminna mig själv om allt man tränade på under ridskoletiden. Jag far ju på träningar för att lära mig!:)

Jag vet att jag rider låångt ifrån perfekt, min sits är inte i närheten av bra och jag försöker fortfarande få kläm på allt. Det är lätt att jag dömer mig själv för hårt men när det inte går bra så försöker jag att påminna mig själv om hur fin min häst är. Jag lär mig, sakta men säkert. Men som sagt, tack för tipsen! Det är roligt att personer från lurf följer oss! :)



amanda~back

Hej! Nu är jag tillbaka här på bloggen, har inte orkat uppdatera på typ hundra år... Men nu så!
På torsdag ska jag och Challe eventuellt rida och mötas och sedan fota nya bilder till bloggen och en ny header, he vore ju bra.

Idag har jag iallafall hunnit med att rida två hästar, gick bara bra och jag tänker inte gå in mer på det eftersom det antagligen bara kommer att tråka ut er.


Har ingen aning om hur många som läser våran blogg nuförtiden, har ju somsagt inte varit inne här på jättelänge, men statistiken ser ändå ok ut och det är nog bara för att Charlotte har varit så tapper och fortfarande skrivit på våran dåliga blogg medan jag inte har haft tid/ork.


Nu ska jag iallafall börja uppdatera igen, samt att Sessan ska ridas igång ordentligt, har haft en slapp vecka med ridning och imorgon kör vi igång igen (tror jag) så ja, jag lever och nu ska jag se supernatural så hejsvejs!

charlotte~grattis mamma!

Jag tog packmoppen bort till sommarhagen, red baltazar hem och träffade linnea och jago.
Vi red upp på li-vägen en bit och det gick bara fint!

Nu ska jag duscha och göra mig i ordning, mamma fyller år idag och vi får besök!:) Grattis♥

charlotte~filmen jag lovade

charlotte~lite bilder

Idag gick det riktigt bra att rida faktiskt!
Han var så duktig så, han jobbade på i form nästan hela tiden och jag var noga med stödet i händerna framförallt! Känns jättebra:D

Här kommer lite bilder som jag snabbtog idag:






Det får räcka, nu far jag och grillar med några vänner!

charlotte~hallå



Bild tagen efter dressyren i förrgår

Hallå!
Idag är det fredag, hur skönt känns inte det? Har repat inför konserten (går ju i musikklass) hela dagen fram till halv 3, då tränade vi inför skolavslutningen i ungefär en 40-50 min och sen for jag till stan och utförde lite hemliga ärenden.

Mamma och jag tog med hästarna imorse innan skolan på en promenad bort till sommarhagen.
Nu ska dom stå där, underbart!! Båda hästarna är redo för det nu, det ska helt enkelt gå bra! Var där nyss och dom hade det superbra. 

Senare ska ni få ett litet bildinlägg, knäppte några snabba kort på Baltazar idag. Ska rida sen också!
Film från dressyren dyker snart upp här också:)


charlotte~dressyrträning

Idag for vi på dressyrträning på SURF för Anna igen! Det var på tiden känner jag!
Vi hade ridhuset för oss själva så vi kunde värma upp i lugn och ro men då stod han bara emot. Ingenting fungerade, så efter en stund gav jag honom hela tygeln och bara skrittade runt. Mamma busade lite med honom och sen kom Anna! 

Det gick först inte så bra men från ingenstans bara gick det! Han gick så fint vissa delar och jag tror att jag börjar hitta dit nu, vi utvecklas sakta men säkert! Vet nu vad jag ska tänka på osv. Anna tyckte att han hade blivit finare i kroppen också:D

Filmer kommer senare, hinner inte fixa det ikväll. Ska godnatta dom snart, sedan duscha och sova då det är skola imorgon igen. Skönt att vi fick vara lediga idag iallafall!

Ska ordna med bloggen när jag har idéer, tålamod och ork. Bryr mig inte så värst just nu haha. 
Amanda bloggar dessutom ingenting..

charlotte~vurpa


Idag var jag på ett hemskt tråkigt humör i skolan, stackars mina vänner..
När jag kom hem däckade jag i min säng, sov som en stock och fick kämpa mig upp, gick ut och mockade och for sen en sväng på Baltazar. Hans humör var motsatsen till mitt, han var superglad och pigg och det smittade av sig:)


Allt gick asbra, han var fin i både skritt, trav och nån liten galopp fick vi till också men från ingenstans snubblar han och faller
. Jag klängde mig fast och han kravlade sig direkt upp igen men jag blev orolig att han gjorde illa sig så jag skrittade hem. Han hade skrapat sig lite smått och fått ett mindre sår som däremot såg rätt djupt ut på ena knät. Rengjorde det och tog in honom och Nökkvi sen. 

Tömde också transporten från hö, vill ju ha den i veckan då jag ska på träning! Blir nog på Onsdag istället för imorgon då mamma inte kunde skjutsa:)

charlotte~liten och stor


Baltazar fick stå idag.. igen. Blev att umgås med familjen och se Big Brother finalen, heja hanna j:D
Såhär kommer ungefär min vecka se ut:
Måndag: Trötta ut honom lite, jogga långa sträckor och köra lite hjärngympa!
Tisdag: Dressyrlektion för Anna Bergstedt på surf (taggad till tusen)
Onsdag: Barbacka ut i skogen?
Torsdag: Rida då med förhoppningsvis, hur och var vet jag inte
Fredag: Kanske vila? 
Lördag och söndag rider jag nog också, men planerar inte så långt fram:)


charlotte~21 år..



Min fina Garpur hade fyllt 21 år idag♥

charlotte~klassresa

Har varit på klassresa i Bjurholm, Petnäset med min fina klass 9cmu igår till idag.
Vi har paddlat i regnet, sovit i tält/stuga och haft mysigt, kommer sakna dom så otroligt när vi går ut nian!

Är helt slut nu som ni säkert förstår, fick inte så mycket bra sömn inatt. Ska försöka ta mig ut en sväng på Baltus men vi får se hur jag känner senare! Släppte ut dom i gräshage en stund nu iallafall, båda rullade och Nökkvi galopperade in;)


Ska ordna en design på bloggen också , vet att den ser hemsk ut!

charlotte~sommarhage

























Nu delar jag med mig av en del bilder som jag tog häromdagen när hästarna fick gå i sommarhagen! Älskar det verkligen, att se dom så lyckliga. Särskilt Nökkvi, fina lilla gubben!

charlotte~bal

Hej!
Bloggen ser förskräcklig ut, ingen uppdatering heller.. ledsen hörrni.
Ska bli ordning här, såsmåningom. Måste fixa designen osv men allt annat just nu är viktigare.
Idag var det bal så hann inte rida, mamma hade fixat pållisarna och det var super!
Sista skoldagen va idag också, hela nästa vecka ska jag och min klass 9cmu träna inför konserten som är den 11 juni!
Jajaja, nu ska jag sova. Ska ha frilufsdag imorgon!
Bilderna som jag lovade kommer upp inom en snar framtid, ni får ett litet oredigerat smakprov här nedanför!
RSS 2.0