2017

Två foton tagna av Maria Bodin, 

På världens vackraste häst!
Det är allt för ofta som jag sitter och tittar på bilder och filmer och känner mig så otroligt lyckligt lottad över att få äga en sån fin och underbar liten häst som Baltazar. Ser verkligen fram emot det här året med honom! 

Vinterland

Efter en helg av finväder och sol och för att inte glömma, all underbar snö! 

I lördags var jag och B ute på en superhärlig sväng i snön och galopperade. Snacka om att ladda sina batterier med ny energi. ❤

PS of sweden

Nu har B fått en jättefin julklapp såhär i efterhand, nämligen ett träns (hackamore) från PS of sweden! Har tittat mycket på tränsen där för dom är så fasligt fina men också otroligt dyra... men nu har jag unnat honom (och mig hehe) ett träns därifrån. Visst blev han superfin? 


Ikväll är det hoppträning som gäller, vilket känns riktigt kul. Vi har ridit mycket sista veckan, både själva och med sällskap. I helgen var jag och B iväg till Stöcksjö och red tillsammans med Fanny och hennes häst Poppin, och igår var vi ute en sväng med Doris och Ann-Marie. Trevligt trevligt. Och som vanligt sköter han sig bara fint. 

Blandade bilder från 2016


I somras på betet fick Baltazar dels stå ihop med stoet Hailey vilket han tyckte var väldigt härligt. I början var det lite sura miner när hon sprang iväg, men sen blev dom riktigt bra kompisar. 

Sedan fick han även gå tillsammans med Hannas häst Liberty Lover, Berra även kallad, och det gick också väldigt bra. 
 
Vi startade tävlingar, här är två bilder från SURF's hopptävling där jag dessutom var cafeteriaansvarig för första gången i mitt liv. Snacka om stressigt att både tävla och att styra upp hela café-delen! Men tydligen jobbar jag bäst under press för det blev en dubbelnolla i 90cm och 100cm vilket gav oss två fin-fina rosetter. Lycka! 

Startade 100cm på hippo där vi fick ett skitpet, men en otroligt fin runda och en häst med självförtroende! Tror det var på den här tävlingen jag insåg hur kul det faktiskt är att tävla. 





 
Under sommaren red jag mycket med Elina, Beas dåvarande medryttare. Vi hoppade på ridbanan i byn och tog en tretimmars ritt med fika till stöcksjö. Riktigt roliga minnen!

Tävling i vännäs, tror det var första tävlingen 2016. 

(Ovanstående bilder tagna av Viktoria Wirth) 
Tillsammans med Oliver, Fanny, Sofia, Viktoria och Viktor åkte jag upp till skellefteå en riktigt regning lördagmorgon med Baltazar, Casir och Poppin i transporterna. Vi hade fått tag i ett privatstall där vi kunde ställa hästarna och själva bodde vi på hotell en natt. Vi tävlade både lördag och söndag. En helt fantastiskt lärorik och rolig helg! Hoppas göra om något liknande under 2017.

Sista utetävlingen tog plats i vännäs, startade vår första 105cm som resulterade med 8 fel. Hade tänkt avsluta tävlingssäsongen efter denna tävling.. 

..men spontananmälde mig till hippos sista innetävling i 100cm där vi tog en andra-plats. Tror ni jag var lite lycklig här eller? ;) 


 
Framför allt så har jag firat hela 5 år tillsammans med den här. ↑ Hur sjukt är inte det? 
Älskar honom av hela mitt hjärta!!!!!! ♥
 


 

2017, välkommen


Kan faktiskt ta och sakna sommaren lite nu sådär i efterhand när det står -23 grader ute och det fryser is innanför mina fönster hemma. Huvva!! 

Har en ledig vecka nu, vecka 1. Tog ledigt 4 dagar så fick hela veckan ledig då fredag är trettondagsafton. Riktigt skönt faktiskt! Julafton och nyår är nu avverkade vilket känns både trist men skönt, nytt år och jag vill lämna 2016 bakom mig. Baltazar och jag hade ett väldigt bra år tillsammans men övriga delar i livet hade jag gärna velat ändra. Så vi vänder helt enkelt blad och ser fram emot ett nytt, bättre år. Kanske gör en häst-års-resumé senare om jag har tid.. ? 

Hur som helst. Uppehåll från hoppningen nu tre veckor och det kör igång igen nästa vecka. Jag och Balte for in och hoppade lite själva häromdagen vilket var riktigt kul för oss båda. Annars har vi ridit så gått det går ute. En kväll for vi ut med både Bea och Doris och deras medryttare och det var väldigt kul! 



 
RSS 2.0