Hoppning 28/10-2013

 

Hösten närmar sig sitt slut

Therese fotade B en dag i hagen. 

Hallå! 
En del har hunnit hända sen sist. Första snön har kommit och försvunnit, jag och Baltazar gick omkull när vi red en dag men som tur är så gjorde ingen av oss illa sig. Knappt någon skråma! Olivia och jag har ridit ut för hennes häst Lost har blivit mycket bättre i bakbenen som han hade ont i och nu har han varit full av energi. :) 
Jennifer hjälpte mig att spårraka Balte så nu är han redo för inneträningar, dessutom blev han jättefin! Var en mus i stallet igår också som hade tuggat hål i mitt ena schabrak, fy tusan säger jag bara. Skrek rätt ut när den sprang ut från min garderob!!! 

Annars tänkte jag också säga att Baltazar och jag hade ridhuset för oss själva igår när träningen var inställd så vi hoppade lite själva, tur som jag har så var min fina vän Frida med och hjälpte oss. Därför har jag också film därifrån men det kommer upp här senare när jag klippt ihop det lite. Hej så länge! 

Höstfotografering


Olivia och Lost, jag och vackraste Baltazar. Vi gick på promenad häromdagen och knäppte lite höstbilder!
Hopptränade igår också, har filmklipp men alla är suddiga tyvärr.. (måste verkligen lära mamma att filma med min kamera). Får se om jag lägger upp dom ändå. Han var pigg hela lektionen igår men det gick ändå bra!

Spårklippte honom igår också, så nu är vi redo inför inneträningar framöver! Äntligen är vi på G. 
 
 

Oktober

Baltazar och dom andra tre står inne varje natt nu och han har fått börja gå i sin vinterhage. Redan oktober? Jaha, så fort har det gått alltså. Kul att jag fyller år imorgon iallafall! 

Efter hoppträningen har jag ridit några svängar den här veckan och han har ju skött sig bra som han nästan alltid gör. Piggare än vanligt vilket säkert beror på nya fodret han får och jag måste säga att det är jätteroligt att se. Han blir gladare och mer att jobba med när jag rider också. Förra söndagen på träningen sa Rebecka det, att han hade mer egen energi vilket gjorde att  han gav mer respons när jag drev och höll om honom mot hindrena. Kul!

Olivia och jag skulle rida ut idag men Lost har lyckats skada ena bakbenet och har också mugg på andra som det verkar, inte alls roligt. Sket i att rida helt då istället och lät han vila idag. I helgen är det hoppträningar för Lennart Lindelöw som Olivia skulle vara med på men eftersom hon inte kan längre så ska jag hoppa med B istället för dom på söndag som det verkar! Det blir spännande för Lennart ska tydligen vara jätteduktig. Blir nästan lite nervös!

Allt rullar på. Saknar Nökkvi ibland men det är inte konstigt. Han går inte att ersätta, fina hästen. Tänker på dig! 
Nu ska jag sova gott inatt och fira min 17årsdag imorgon som bara attiken. Hej!

RSS 2.0