charlotte~ ♥

Mina hjärtan. 

Dom går och betar för fullt nere på åkern vid huset och jag har börjat bygga sommarhagen. Nu på söndag kommer Malin och Annica hit för att hjälpa mig med hagen och om någon vecka flyttar mina två + deras två hästar till sommarhagen för bete. Förhoppningsvis blir det hoppträning på SURF på söndagkväll också! 

Har varit i Stockholm igår till idag med mamma + systrarna och shoppat i två timmar och sedan såg vi Beyoncé i Globen. Bland det bästa jag sett i hela mitt liv. SÅ BRA. Hur som helst, har ridit Baltazar alldeles för lite sista tiden men nu är det ärligt talat slut på vila. Ska ut ikväll när värmen har lugnat sig har jag tänkt. 

Sommar


Vi har haft 20+ grader i över en vecka nu. Vad händer? Är sommaren här redan eller?
Hästarna går i en tillfällig hage nere på åkern för att vänja sig med gräset och så fort jag har fått upp staketet till sommarhagen så flyttas dom dit! Längtar såååå mycket. 
Blodomloppet ska jag springa nu på tisdag och därför har jag prioriterat min egen träning lite och ridit Baltazar en aning mindre vilket känns riktigt pissdåligt. Vill få honom fin och att han ska må bra, inte gå och bli fet direkt. Nu ska jag försöka skärpa mig och vara duktig. 

charlotte~nya bilder


Nu är det garanterat vår!!
Jag har film från denna ridsväng ↑ och även från träningen från i söndags så ska försöka lägga upp det senare. Jag och Sofie red Baltazar på en åker häromdagen och vi tog med oss Nökkvi så att han fick följa med på en promenad och småbeta lite under tiden. Det gick bara fint. Red honom igår barbacka en sväng med hackamore också och då var han jättefin i galoppen! Han vilar idag. Aja, hör av mig sen.

charlotte~blir träning ikväll igen

Otroligt ful design men den andra gjorde mig galen. Måste fixa det så småningom. 

Nu är det än en gång söndag och det verkar bli hoppträning ikväll igen!! Himla roligt att vara på G. 
Hästarna fick byta hage tidigare i veckan till den lilla tillfälliga hagen nedanför huset och OJ så lyckliga. Dom trivs där även om den är liten. Nu ska jag bocka av min "att göra lista" lite eftersom jag gör bort alla jobb och drar sen på träning mot kvällen. Skriver senare!
RSS 2.0