30 mars

Nu vecka och snart ny månad! Vi är inne på vecka 14 och det är mycket som händer hela tiden, inte bara med hästarna. Skolan sätter press på en nu sista tiden innan studenten, mormor fyllde 70 nyligen så jag har varit iväg med familjen till Sollefteå och imorgon fyller min älskade pojkvän 21 år. 

Har blivit lite extra vila i veckan för Baltazar när jag har varit iväg en del men han verkar nöjd med livet trots det. Jag ska starta veckan bra och rida honom ikväll men är ganska sugen på att ta en sväng till surf! Så vi ser väl om jag får med mig någon eller om det slutar med en uteritt. 
 

24 mars

Baltazar har blivit riden ganska mycket på sista tiden då han var som en bomb för ett tag sedan då jag var sjuk och han fick vila några dagar. Har tränat en gång nu för Peter igen vilket gick väldigt bra (tror vi tog vårat höjdrekord!) och är jättepeppad inför imorgon då det är dags igen. Igår red jag honom inte då det regnade och jag tyckte han förtjänade en vilodag. Mockade hela stallet istället så att Jennifer skulle få slippa mocka en gång! Idag vankas det ridning men först och främst måste jag till skolan. Hare
 

16 mars

Iförrgår red jag och Baltazar ut med Jago och Linnea en sväng i finvädret och igår red jag ut med Jennifer. Har ridit honom i kanske 3 dagar på raken nu vilket är behövligt!!! När jag var sjuk tvingades han vila 3 dagar och då blev han som en bomb efter.... I övermorgon är det hoppträning så måste rida honom både idag och imorgon om det ens ska gå att hoppa med den där tokstollen på onsdag. Sticker väl iväg till pållarna nu på en gång så hinner jag ut när solen är uppe!

Bild som Oliver tog när han hälsade på Baltazar då jag var i rhodos. ♥

13 mars - nyskodd och busig

Baltazar blev skodd häromdagen vilket gick bra som vanligt. Efter det skulle jag släppa ut honnom i hagen men då kom han på att han ville ha ett äventyr så när jag drog av grimman backade han ut och sprang upp på gården istället...... Sen for han ut i djupsnön på åkern efter att han hade hälsat lite snabbt på Corso och Mayenne, en snabbrunda upp på grannen Harrys bakgård och sen stod han snällt stilla så att jag fick ta fast honom. Knäppis! Har tvingats ta tre vilodagar då jag själv har varit sjuk och stannat hemma från skolan. Men idag är jag piggare och ska försöka ta mig ut och rida när jag kommer hem från skolan! 
 

9 mars - närmar oss ljusare tider

Nu har det varit sportlov, vilket jag inte använde som uppladdning och vila. Jobbade nämligen 6 dagar i sträck istället! Bra med lite erfarenheter och lite extrapengar tänkte jag. Baltazar och jag försöker komma ut och röra på oss 4-5 gånger i veckan, helst 5, men ibland blir det mindre. Träningen var inställd den veckan men nu är vi extra peppade inför nästa onsdag istället. 

Igår var jag ute en sväng med honom och red mot Kasamark i skogen där. Han var pigg som attan då han vilade två dagar innan dess men det gick ändå bra och han verkade supernöjd när vi kom tilbaka till stallet. Ska mest troligt rida med Jennifer idag och så ska jag ta mig ut med honom imorgon också var planen. 
Vi närmar oss sommaren. Kommer bli så otroligt skönt att få släppa honom på bete, finaste baltazar.
 
RSS 2.0